Can I live: H Μπιγιονσέ έχει χιούμορ τελικά

28.01.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια δεν πτοείται από τ'αρνητικά σχόλια και δίνει την απάντηση της κατα τη διάρκεια των προβών για τη μεγαλύτερη εμφάνιση της μέχρι τώρα.

«Τραγούδησε πραγματικά. Υπήρχε ένα προηχογραφημένο κομμάτι το οποίο ήταν για backup αλλά η Beyonce τραγούδησε 100%.» είπε άλλος ένας υποστηρικτής της Μπιγιονσέ (Beyonce) για την περιβόητη playback ερμηνεία της στην ορκωμοσία του Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama) εξαιτίας της οποίας δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος απλά ανοιγοκλείνει το στόμα και υποκρίνεται πως τραγουδάει αλλά στην περίπτωση της 31χρονης περφόρμερ δεν υπήρξε και πολύ επιείκεια ανεξάρτητα από την στήριξη πολλών συναδέλφων της.

Εκείνη τελικά απάντησε χωρίς μελοδραματισμούς και απολογίες μέσω instagram ποζάροντας με μπλαζέ ύφος και μια μπλούζα η οποία έλεγε "Can I live?" ( παραπέμπει στο τραγούδι του Τζέι Ζ(Jay Z) Can I liv. Η φωτογραφία είναι από τις πρόβες της για την εμφάνιση της στο Super bowl την επόμενη βδομάδα κι έδωσε κι άλλες στο λαό μ’ εκείνη και τους χορευτές της, για να μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την αγωνία των φανς της.

Απ ότι έχει διαρρεύσει, θα πει μαζί με τις υπόλοιπες Destiny’s Child ένα ποτ πουρί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους όπως τα Bills, Bills, Bills, Survivor και Nuclear, το Crazy in Love σε μία διαφορετική εκτέλεση και είναι αποφασισμένη να τραντάξει ολόκληρο το Mercedes-Benz Superdome. Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες…

Κ.Π