Ελτον Τζον: Αγαπώ τη μητέρα των παιδιών μου σαν αδελφή μου

28.01.2013
Ο βρετανός καλλιτέχνης εκτιμά απεριόριστα τη γυναίκα που του χάρισε δύο γιους΄και θα κάνει τα πάντα για να την προστετέψει.

Ο Έλτον Τζον (Elton John) και ο σύντροφός του Ντέηβιντ Φέρνις (David Furnish ) αγαπούν τη μητέρα των γιων τους σας αδερφή...

Ο 65χρονος και ο αγαπημένος του καλωσόρισαν το δεύτερο γιο τους Ελάια (Elijah) στις 11 Ιανουαρίου, από την ίδια γυναίκα που τους χάρισε και τον 2 ετών Ζάκαρι(Zachary).

Ο Ελτον Τζον εκτιμά απεριόριστα τη γυναίκα αυτή την οποία χαρακτηρίζει υπέροχη, αξαγάπητη και ευγενική και δηλώνει ότι είναι σαν αδελφή τους. "Εχουμε πολύ στενό δεσμό και ήμασταν συνέχεια σε επαφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μας έχει δώσει δύο υπέροχα δώρα και είναι υποχρεώση μας να τη φροντίζουμε και να προστετέψουμε την ανωνυμία της".

Οσο για την εμπειρία τους ως γονείς, οι δύο σύντροφοι δηλώνουν ότι έμαθαν καλά πως η αγάπη μπορεί να είναι ατελείωτη, βαθιά και αγνή, ενώ τώρα με το δεύτερο γιο τους τα συναισθήματά τους έγιναν ακόμη πιο ένοτνα, φορτισμένα και ανιδιοτελή.

Ε.Σ.