Και τζαζ άλμπουμ για τη Γκάγκα

25.01.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια θα ξαναενώσει τη φωνή της μ' εκείνη του Τόνι Μπένετ για έναν καινούριο δίσκο που θ' απέχει πολύ από το ποπ σύμπαν.

Οι δυο τους, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, είχαν συνεργαστεί για το «Duets ΙΙ» τραγουδώντας μαζί το «Lady is a tramp» και αυτή τη φορά θα κάτσουν στο στούντιο για πιο πολλές ώρες μέχρι την ολοκlήρωση ενός κοινού δίσκου.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) θα ξανασυνεργαστεί με τον μουσικό θρύλο Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) για ένα αμιγώς τζαζ άλμπουμ τη στιγμή που ετοιμάζει το καινούριο προσωπικό της LP «Artpop» και γυρίζει τις σκηνές παγκοσμίως με την Born to Die περιοδεία της.

«Εδώ είμαι εγώ με τον όμορφο συνοδό μου. Απλά δε μπορώ να περιμένω να κάνουμε μαζί το άλμπουμ, είναι ο αγαπημένος μου.» έγραψε η 25χρονη Mother Monster όταν πόσταρε στο twitter μία φωτογραφία της με τον 86χρονο μουσικό με τον οποίο εμφανίστηκαν και στις εκδηλώσεις για την ορκωμοσία του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama).

Δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για το πότε προγραμματίζουν να κυκλοφορήσει και περαιτέρω λεπτομέρειες για το αν θα είναι διασεκυές ή δικά τους τραγούδια οποότε αναμένουμε για νεότερα.

Κ.Π