Οι Ρωμαίοι ιδρώνουν για χάρη της Μαντόνα

25.01.2013
Η 53χρονη τραγουδίστρια θα βάλει τους εκλεκτούς κατοίκους της αιώνιας πόλης σε σκληρό fitness πρόγραμμα με θέα το Κολοσσαίο.

Let’s get physical. Είναι γνωστό πως η Μαντόνα (Madonna) έχει ιταλικές ρίζες και το όνομα της είναι Μαντόνα Λουίζ Τσικόνε (Madonna Louise Chicone) αλλά επίσης έχει και μια ιδιαίτερη σχέση με τα πάτρια από πολλές απόψεις. Στα πλαίσια της MDNA περιοδείας της, εμφανίστηκε στην Ρώμη δείχνοντας ανάμεσα σε άλλα και πολλά από την πίσω μεριά του σώματος της, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο με αποτέλεσμα να απογοητεύσει πολλούς από το κοινό.

Επίσης, διάλεξε το φεστιβάλ της Βενετίας για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της W.E και γύρισε το βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Turn up the Radio» ενώ παλιότερα είχε εξοργίσει το Βατικανό όταν είχε εμφανιστεί σε συναυλία της πάνω στον ιερό σταυρό του Ιησού τραγουδώντας το «Like a prayer».

Όμως αυτό που μας ενιδαφέρει σήμερα είναι η παράλληλες δραστηριότητες της ως επιχειρηματίας. Η 53χρονη περφόρμερ είναι ιδιοκτήτρια της αλυσίδας των χλιδάτων γυμναστηρίων Hard Candy Fitness και αποφάσισε να ανοίξει κι ένα τεράστιο στην αιώνια πόλη, με τις φήμες να λένε πως σχεδιάζει να μετακομίσει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Οι Ρωμαίοι λοιπόν θα ιδρώνουν μέχρι ν’ αποκτήσουν τα μπράτσα και τους κοιλιακούς της στις καινούριες εγκαταστάσεις 1207.7 τετραγωνικών μέτρων με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς σχετικά με προγράμματα γυμναστικής, όργανα και μονάδες περιποίησης, σε μία από τις πιο ιστορικές περιοχές της πόλης κοντά στο Κολοσσαίο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Κ.Π