Ο Μπίμπερ πήρε τον Twitter θρόνο από τη Γκάγκα

23.01.2013
O 18χρονος ποπ σταρ έχει τους περισσότερους followers απ όλου ςαυτή τη στιγμή κι αφήνει πίσω Γκάγκα, Ριάνα και Πέρι.

Το βασίλειο του twitter έχει πλέον άλλον εστεμμένο στο θρόνο ύστερα από την επέλαση του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και τους ακόμα περισσότερους ακόλουθους του που είναι στα όπλα για ενδεχόμενη επίθεση των γκαγκαπιστών.

Ο 18χρονος τραγουδιστής πρόσθεσε στο λογαριασμό του 40.055 followers κάτι που σημαίνει πως έφτασε τους 33.326.187 παίρνοντας την πρωτιά από τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) η οποία έχει 33.323.802 θαυμαστές να την παρακολουθούν και οι δυο τους έχουν αφήσει την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) με 31.484.156 ενώ στην τέταρτη θέση είναι οι 27.946.832 της Ριάνα (Rihanna).

«Είμαι πολύ περήφανη για τον Τζάστιν Μπίμπερ και όλους τους Beliebers του! Χαίρομαι να βλέπω τους θαυμαστές σου να αυξάνονται γιατί το αξίζεις! Τα Monsters σε στηρίζουν!» έγραψε στο στάτους της η 25χρονη περφόρμερ μόλις έμαθε τα νέα για το ρεκόρ του Μπίμπερ.

Εκτός κοινωνικών δικτύων, η Γκάγκα μαζί με τη Μπιγιονσέ (Beyonce) και την Αζέλια Μπανκς (Azaelia Banks) έχουν αφήσει ένα μυστήριο να αιωρείται ύστερα από τη διαρροή του καινούριου τραγουδιού Ratchet που τις εμπλέκει και τις τρεις και ο πρώην της Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) εκτός από τη δημοσίευση φωτογραφιών με την...πίσω μεριά του, θα κυκλοφορήσει 29 Ιανουερίου το ακουστικό άλμπουμ Believe Acoustic.

K.Π