Μόρισει: Κάποιος να μαστιγώσει τους Μπέκαμ!

09.01.2013
O 53χρονος τραγουδιστής σε αντίθεση με πολλούς συμπατριώτες του, μόλις ακούει για τους Μπέκαμ δε μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο Μόρισεϊ (Morissey) δεν τα έχει βάλει μόνο με τη βασιλική οικογένειας της Αγγλίας που είναι και τ’ αγαπημένο του θέμα τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα ασχολήθηκε και με το αγαπημένο ζεύγος των συμπατριωτών του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) - Βικτώρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) τους οποίους αποκαλεί Peckhams και δε μίλησε με τόσο καλά λόγια.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Loaded όταν έφερε η κουβέντα τους δύο ανυπόφορους για εκείνον σταρ ανέφερε χαρακτηριστικά; «Θα έπρεπε να σύρουν τους Peckhams στην άκρη ενός χωριού και να τους μαστιγώσουν γιατί είναι ανυπόφοροι και συνέχεια κυνηγάνε τους παπαράτσι».

Πρόσθεσε πως ο θαυμασμός των Άγγλων για τον διάσημο γόη ποδοσφαιριστή και τη γυναίκα του είναι υπερβολικός χωρίς λόγο ενώ τον εκνευρίζουν απίστευτα η έλλειψη εξυπνάδας και η μανία και των δύο να είναι διάσημοι.

«Δεν έβρισκα ποτέ κανένα νόημα στο ποδόσφαιρό εκτός από το απλά να είμαι εκεί. Δε μπορώ να αμείβομαι υψηλότερα γιατί τόσο πολλοί ποδοσφαιριστές πληρώνονται 200.00 λίρες την εβδομάδα.» συμπλήρωσε ο Moz πετώντας σπόντες προφανώς για τον Ντέιβιντ και φοβάται πως στη χώρα δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν σε λίγο τους τιμήσουν με τους τίτλους Sir και Lady.

K.Π