Οι Playgrounded στο Six Dogs

28.12.2012
H Pandora’s Box Booking σε συνεργασία με την Alive & Kicking Productions παρουσιάζουν το release live των Playgrounded του ντεμπούτου άλμπουμ τους "Athens" το όποιο κυκλοφορεί από την Casket Music/Copro Records(UK) ήδη παγκόσμια από τις 19 Νοεμβρίου.

H Pandora’s Box Booking σε συνεργασία με την Alive & Kicking Productions παρουσιάζουν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου το release live των Playgrounded του ντεμπούτου άλμπουμ τους "Athens" το όποιο κυκλοφορεί από την Casket Music/Copro Records(UK) ήδη παγκόσμια από τις 19 Νοεμβρίου. Τη συναυλία ανοίγουν οι Οne Leg Mary.

Οι Playgrounded είναι ένα alternative/rock/metal σχήμα, το οποίο δημιουργήθηκε στην Κρήτη (Χανιά) το 2007 από τους Οδυσσέα και Ορέστη Ζαφειρίου και τον Μιχάλη Κοτσιράκη. Το 2010 υποδέχτηκαν τους Βασίλη Ποδαρά(George Kontrafouris Baby Trio) στα τύμπανα και Σταύρο Μαρκόνη (Enstro) στα φωνητικά.

Το 2011 επικεντρωμένοι στον κύριο στόχο της μπάντας, την ηχογράφηση και παραγωγή του πρώτου τους δίσκου, συνεργαζόμενοι με τον Γιώργο Αλαμάρα πρόεκυψε η πρώτη δισκογραφική τους δουλεία το "Athens" μία κατάθεση για μία χώρα και τη νεολαία της σε κρίση. Είναι το πρώτο σκίτσο μιας νέας ισορροπίας ανάμεσα στο metal και την ηλεκτρονική μουσική, με στίχους βγαλμένους από ατέλειωτες συζητήσεις για τα αδιέξοδα της σύγχρονης Ελλάδας.

Προσκαλώντας τον ακροατή στις πιο βαθιές λεπτομέρειες του ήχου τους, οι Playgrounded επέλεξαν τον κάτοχο Grammy, Ted Jensen (Muse, Dream Theater, Deftones) για το mastering του δίσκου που κυκλοφορεί από την Casket Music/Copro Records(UK) ήδη παγκόσμια από τις 19 Νοεμβρίου. Το σχήμα έχει μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Rotting Christ, Craig Walker (Archive), Anathema, Nightstalker κα.

Οι Οne Leg Mary είναι μια τετραμελής μπάντα με κυρίως Prog-post-math-punk.Το πρώτο ep του συγκροτήματος κυκλοφόρησε διαδικτυακά το καλοκαίρι του 2012 με τον τίτλο “Yes exactly, maybe not” με την υποστήριξη της Spinalonga Records.

Info
Που: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Πέμπτη 3 Ιανουαρίου

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr/

Ώρα έναρξης: 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ