Μαλλιά-καρφιά έγιναν Νίκι Μινάζ και Μαράια Κάρεϊ

05.11.2012
Μια νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) όπως αποκαλύφθηκε σε ένα νέο τηλεοπτικό ρεάλιτι με πρωταγωνίστρια τη Μινάζ.

Μια νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) όπως αποκαλύφθηκε σε ένα νέο τηλεοπτικό ρεάλιτι με πρωταγωνίστρια τη Μινάζ.

Οι δύο τραγουδίστριες που είναι κριτές στο νέο τηλεοπτικό σόου American Idol βρίσκονται στα μαχαίρια όπως φάνηκε από ένα άλλο σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj).

Η έχθρα μεταξύ των δύο τραγουδιστριών ξεκίνησε στα γυρίσματα της δωδέκατης σεζόν του Idol αλλά το κοινό έμαθε για τη μεταξύ τους κόντρα μέσα από το σόου My Truth που γυρίζεται αυτή την περίοδο και έχει πρωταγωνίστρια τη Μινάζ.

Στο συγκεκριμένο σόου η κάμερα ακολουθεί τη Μινάζ για ένα μήνα σε όλες τις δραστηριότητές της, στις φωτογραφίσεις, τις διαφημίσεις, ακόμα και στο σόου American Idol όπου συμμετέχει. Εκεί ο φακός έδειξε για πρώτη φορά την έριδα που ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά του γυρίσματος μεταξύ των δύο γυναικών.

Η κάμερα έπιασε τις δύο τραγουδίστριες να τσακώνονται φωναχτά με την Νίκι να εκτοξεύει απειλές και ύβρεις στην Μαράια. και οι δύο άλλοι κριτές έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα προκειμένου να συνεχιστούν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Στο σόου My Truth η Μινάζ αποκαλύπτει ότι δεν ήταν 100% σίγουρη για την απόφασή της να λάβει μέρος στο American Idol μαζί με την Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey). Το American Idol βρίσκεται ακόμα στην αρχή του και τα πράγματα φαίνεται ότι δεν έχουν ξεκινήσει καλά με τα νεύρα να είναι πολύ τεταμένα.

Ο φακός του My Truth ακολούθησε τη Μινάζ στα παρασκήνια όπου η τραγουδίστρια έψαχνε τα ρούχα που θα βάλει στην εκπομπή αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής και των γυρισμάτων.

Τα προβλήματα της τραγουδίστριας εντάθηκαν με το γεύμα της που ήταν γεμάτο λιπαρά και για το οποίο κατηγόρησε τη βοηθό της καθώς και από το γεγονός ότι δεν ήξερε ότι το γύρισμα θα γινόταν σε πραγματικό χρόνο με αποτέλεσμα να ξεχάσει τα λόγια της. Το αποκορύφωμα όμως ήταν η κόντρα της με την Μαράια Κάρεϊ που όπως όλα δείχνουν θα έχει συνέχεια στα επόμενα επεισόδια.

Σ.Κ.