Η Λάνα γράφει σενάριο για ταινία!

04.09.2012
Η 25χρονη περφόρμερ και μοντέλο τώρα θα μπει και στα κινηματογραφικά πλατό αλλά θα είναι πίσω από τις κάμερες...

Ύστερα από ένα δίσκο που ακούστηκε παντού και συνεχίζει ν’ ακούγεται παντού, τη συνεργασία με την H&M για την καινούρια καμπάνια της εταιρίας, έμπνευση που έδωσε στη Mulberry για τη δημιουργία τσαντών με τ' όνομα της, τη συμφωνία με τη Jaguar να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του νέου μοντέλου της εταιρίας, τη διαρροή κι άλλων κομματιών της η Λάνα ντελ Ρέι (Lana Del Rey) αλλάζει δρόμο.

And…action! Η 25χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξη στη Vogue της Αυστραλίας πως έχει αρχίσει να γράφει σενάριο για ταινία και πως είναι πολύ ευτυχισμένη γιατί ήταν κάτι που πάντα ήθελε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, όταν ξεκίνησε την καριέρα της ήθελε να γίνει σεναριογράφος, τ’ όνειρο της είναι να μπει στην κινηματογραφική βιομηχανία και να μείνει πολύ καιρό αφού είναι το μέρος που νιώθει χαρούμενη.

Επίσης, η Λάνα μίλησε για το άγχος που έχει όταν ανεβαίνει στη σκηνή και δείχνει να αισθάνεται πολύ άβολα, κάτι για το οποίο την έχουν κατηγορήσει πολλές φορές. "Μ’ αρέσει πολύ να φτιάχνω τα τραγούδια μου- αυτό είναι το φυσικό μέρος για μένα, δεν είναι το στοιχείο μου η σκηνή. Μερικές φορές γονατίζω γιατί τρέμω ή αγγίζω το κοινό επειδή δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Όμως το καλό με τα παιδιά που νιώθουν άσχημα για μένα είναι ότι μου δίνουν παιχνίδια!" ανέφερε και περιμένουμε το προσεχώς με τα όνομα της στα credits…

K.Π