Νέο άλμπουμ και περιοδεία για Kreayshawn

03.09.2012
Η χαρισματική ράπερ από το Oakland ανακοίνωσε την επερχόμενη περιοδεία της κι ετοιμάζει την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της “Somethin’ Bout Kreay”.

Η τραγουδίστρια από το Oakland, Kreayshawn ανακοίνωσε την επερχόμενη περιοδεία της, η οποία θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο και θα έχει τον τίτλο “Group Hug” Tour. Θα αποτελείται από γυναίκες μόνο, θα επισκεφθεί 28 πόλεις, θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και εκτός από την Kreayshawn θα είναι μαζί της οι Rye Rye, Honey Cocaine και Chippy Nonstop. Μπορείτε να δείτε όλη την tour παρακάτω.

Η χαρισματική rapper που την γνωρίσαμε με το smash hit “Gucci Gucci” ετοιμάζει το debut album της “Somethin’ Bout Kreay”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο επίσημο single του album, το “Go Hard” έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς. Το Rolling Stone του έδωσε 3 στα 4 αστέρια και έγραψε για το τραγούδι “proves a bratty, insult-slinging MC can turn into a trash-pop princess”. Το video που το συνοδεύει ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο views σε λιγότερο από 5 μέρες εδραιώνοντας περαιτέρω την θέση της Kreayshawn στη μουσική σκηνή.

Το “Somethin’ Bout Kreay” είναι σίγουρο ότι θα εκπλήξει τους ακροατές με την ποικιλομορφία της MC. Περιλαμβάνει παραγωγές από Diplo, Kid Cudi, Boyz Noize, Free School (Madonna, Chris Brown), Two Stacks και άλλους καθώς επίσης και συμμετοχές από Kid Cudi, 2 Chainz, Sissy Nobby και Diplo. Το album περιέχει 13 τραγούδια και το tracklisting μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Παρόλο που είναι αρκετά απασχολημένη, μόλις κυκλοφόρησε την δική της σειρά ρούχων, με την Karmaloop. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμη μόνο από το website της: www.kreayshawn.com και αμέσως μετά από τα karmalooop.com και misskl.com. Η σειρά περιλαμβάνει και ένα καπέλο το οποίο έχει σχεδιαστεί μόνο για γυναίκες. Επίσης, είναι διαθέσιμα t-shirts κα.

Το Tracklisting του Somethin’ Bout Kreay:

Blasé Blasé

Ch00k Ch00k Tare feat. Chippy Nonstop

Gucci Gucci

Summertime feat. V-Nasty

Left Ey3

Like it or Love it feat. Kid Cudi

K234YS0NIXZ

BFF (BESTFRIEND)

Twerkin!!! feat. Diplo and Sissy Nobby

Breakfast (Syrup) feat. 2 Chainz

Go Hard (La.La.La)

The Ruler

Luv Haus