Η απρόσμενη πρόταση της Φλόρενς σε μέλος των One Direction!

30.08.2012
Ο 17χρονος Χάρι Στάιλς δεν ήταν προετοιμασμένος για την αντίδραση της frontwoman των Florence and the Machine όταν τη συνάντησε backstage...

H Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) η οποία ανακοίνωση πριν λίγες μέρες πως θ’ αποτοξινωθεί για ένα χρόνο από σκηνές, στούντιο και οτιδήποτε έχει σχέση με μουσική, έδειξε μια ιδιαίτερη συμπάθεια σ’ ένα μέλος της μπάντας που έχει κάνει τα κορίτσια να μη μπορούν να συγκεντρωθούν την ώρα του μαθήματος.

Η frontwoman των Florence and the machine στα παρασκήνια του Reeding Festival κάλεσε στο καμαρίνι της τον πιο γνωστό γόη των One Direction, Χάρι Στάιλς (Harry Styles) και τον σόκαρε(ευχάριστα) με την πρόταση και την υποδοχή της.

Με το που μπήκε μέσα ο Στάιλς, εκείνη τραγουδούσε κάποιους στίχους από την επιτυχία του συγκροτήματος του «What makes you beautiful» αυτοσχεδιάζοντας λίγο και του είπε πως όποτε θέλει είναι ευπρόσδεκτος να κάνει φωνητικά στη μπάντα δείχνοντας του με το παραπάνω πως τον έχει ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα μέλη των 1D.

Η25χρονη τραγουδίστρια δεν είναι η μόνη απ τους Machine που συμπαθεί τόσο πολύ τον 17χρονο ποπ σταρ αφού ο κιθαρίστας Ρομπ Ακροιντ (Rob Ackroyd)- πρώην της Κέιτι Πέρι- και ο ντράμερ Κρις Χέιντεν (Chris Hayden) εντυπωσιάστηκαν μαζίτ ου και τον φίλησαν στο μάγουλο αφήνοντας τον άφωνο. Άρα αν το γκρουπ του έχει τη φυσική συνέχεια των περισοτερων boy bands και διαλυθούν, εκείνος δεν θα έχει και τόσο πρόβλημα να παραμείνει στην επιφάνεια.

Κ.Π