Το 71% των φαν της Γκάγκα στο Twitter είναι ψεύτικοι!

29.08.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια τελικά έχει πολύ λιγότερους ακόλουθους απ' ότι νομίζαμε...

Απ’ ότι δείχνουν οι έρευνες, η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) πληρώνει κομπάρσους κατά κάποιο τρόπο για να την περιτριγυρίζουν στα social networks και να πετυχαίνει ρεκόρ. Η 25χρονη σταρ το Μάρτιο που μας πέρασε γιόρτασε τους 20 εκατομμύρια followers- κάτι που δεν το χει καταφέρει κανείς άλλος στο twitter- και υπολογίζεται ότι κέρδισε 30 εκατομμύρια από την υπηρεσία αλλά συμβαίνει κάτι περίεργο τελικά.

Σύμφωνα με την Status People, το 71% των ακόλουθων της Γκάγκα είναι μη ενεργοί χρήστες και οι λογαριασμοί τους φτιάχτηκαν απλά για ν ακολουθούν άλλους και να στέλνουν spam μηνύματα και προέρχονται από τους υπολογιστές “bots”. Τα στοιχεία που έχει η Status People για ν’ αποδείξουν την απάτη της Mother Monster, είναι πως από τους τελευταίους 100.000 followers της, μόνο το 29% ανήκουν στους κανονικούς χρήστες.

Όπως εξήγησε ο executive της εταιρίας, Ρομπ Γουόλτερ (Rob Walter) στη Guardian, οι λογαριασμοί χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: στους ψευτικους, μη ενεργούς και καλούς. Οι πρώτοι έχουν τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε παραπάνω, δεν έχουν followers σε αντίθεση μ’ εκείνους που ακολουθούν πάρα πολλούς, οι δεύτεροι δεν έχουν αναρτήσει τίποτα για πολύ καιρό και θα μπορούσαν να είναι αληθινοί χρήστες και τέλος οι τρίτοι έχουν μια κανονικοί συμπεριφορά.

Κράτησε για υστερόγραφο: Η Γκάγκα είναι στα μισά της περιοδείας της Born this way tour και παράλληλα ηχογραφεί ολόγυμνη το καινούριο της άλμπουμ Artpop γιατί πιστεύει πως η φωνή της ακούγεται καλύτερα έτσι και θα χουμε το τελικό αποτέλεσμα μες το 2013.

K.Π