Η Κέιτι Πέρι απέρριψε τα 20 εκατομμύρια του American Idol!

27.08.2012
Η 27χρονη περφόρμερ αρνήθηκε την πρόταση του talent show να συμμετάσχει ως κριτής και να ξεπεράσει το κασέ της Μαράια Κάρει.

Φέτος εκεί στο American Idol έχουν μάλλον αδυναμία στα μεγάλα μπούστα και κάνουν προτάσεις για την κριτική επιτροπή σε όσες φοράνε από large νούμερο και πάνω. Δεν εξηγείται αλλιώς η λίστα με όσες θέλουν να συμμετάσχουν στο σόου. Η αναζήτηση των αντικαταστατών της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) έχει γίνει σήριαλ και τόσο καιρό δεν μπορεί να συμπληρωθεί το κουαρτέτο των διάσημων που θα είναι απέναντι στους υποψηφίους.

Η πρώτη που έφεραν στο τραπέζι στη θέση της Λόπεζ ήταν η Μαράια Κάρει (Mariah Carey) με 18 εκατομμύρια στο δόλωμα του συμβολαίου για να έχουν ισχυρή αντίπαλο απέναντι στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) του X- Factor. Η επόμενη τους επιλογή αν θυμάσαι τότε που το λέγαμε, ήταν η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) που έφτασε πολύ κοντά στο να δεχτεί, κάνοντας τη Μαράια έξαλλη και λόγω προσωπικής τους κόντρας αλλά κι επειδή νόμιζε πως θα είναι η μόνη γυναίκα στο talent show.

Απ' ότι φαίνεται οι παραγωγοί του Fox δεν άκουσαν την απαίτηση της Κάρει περί αποκλειστικότητας κι έκαναν πρόταση στην Κέιτι Πέρι (Katy Perry) για να γίνει μία από τους κριτές του Idol. Εκείνη αρνήθηκε κι επειδή την ήθελαν ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, για να την πείσουν της πρόσφεραν 20 εκατομμύρια-πιο πολλά δηλαδή από την Κάρει- αλλά η 27χρονη τραγουδίστρια δεν άλλαξε γνώμη.

Κ.Π