Η Μαντόνα συγχώρεσε τον Έλτον Τζον(κατά κάποιο τρόπο)

24.08.2012
H 53χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει τέλος στην κόντρα της με τον Έλτον Τζον...με τον τρόπο της. Και φυσικά δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Τη στιγμή που βάζεις το βίντεο να παίξει κι ακούς την ατάκα «θέλω ν’ αφιερώσω το επόμενο κομμάτι στον κύριο Έλτον Τζον(Elton John) τότε σκέφτεσαι με το αθώο σου μυαλό ότι όντως εννοεί αυτό που λέει. Έχεις ξεχάσει όμως ότι πρόκειται για την Μαντόνα (Madonna) και πως δεν ξεχνάει και πολύ εύκολα τις όποιες προσβολές τις καταλογίζουν.

Η κόντρα της με τον Τζον ξεκίνησε μετά την απονομή των φετινών Χρυσών Σφαιρών όπου ήταν κι οι δύο υποψήφιοι στην κατηγορία Best Original Song και η νικήτρια ήταν εκείνη με το Masterpiece από το WE, την ταινία που σκηνοθέτησε η ίδια.

Μόλις εκείνη ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο, η κάμερα γύρισε στον 65χρονο τραγουδιστή και το δολοφονικό ύφος του τα είπε όλα. Την επόμενη μέρα δήλωσε ότι η Μαντόνα δεν άξιζε τη Σφαίρα, το τραγούδι δεν είναι καθόλου καλό και πως δε μπορούσε να καταλάβει γιατί της έδωσαν τη Σφαίρα.

Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί αλλιώς δεν θα συνεχιζόταν τίποτα. Τον Ιανουάριο κι ενώ η περιοδεία της Μαντόνα MDNA tour βρίσκεται σε εξέλιξη είπε σε συνέντευξη του πως η 53χρονη περφόρμερ μοιάζει σαν τελειωμένη στρίπερ, κι ένα σκέτος εφιάλτης και η περιοδεία της είναι μια καταστροφή. Οπότε η Madgie αποφάσισε ν’ απαντήσει με τον τρόπο της στη συναυλία που έκανε στη Γαλλία με τα χέρια της να γράφουν Free Pussy Riot ως συμπαράσταση στη ρώσικη μπάντα που καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης.

Ξεκίνησε με την φράση που αναφέραμε στην αρχή και συνέχισε λέγοντας: "Ξέρω ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του κομματιού και ξέρω ότι είναι και μεγάλος θαυμαστής μου. Και ξέρετε κάτι; Τον συγχωρώ. Από κάπου πρέπει ν’ αρχίσεις." Το τραγούδι που ακολούθησε ήταν το Masterpiece το οποίο όπως καταλαβαίνεις αναιρεί όλα τα προηγούμενα. #It's Madonna bitch

Κ.Π