Η εκτόξευση της Τέιλορ Σουίφτ!

23.08.2012
Η 22χρονη τραγουδίστρια της κάουντρι είναι γι' άλλη μια φορά πρώτη στα charts και δεν έχει να φοβάται τίποτα από τις ποπ ντίβες που την περικυκλώνουν.

Ψηφίστηκε από το Billboard η Γυναίκα της χρονιάς για το 2011, ήταν στο νούμερο ένα του Billboard 200, στα Digital Songs, Radio songs, Pop songs, Country songs και άλμπουμ ενώ παράλληλα έχει μαζέψει πάρα πολλά βραβεία. Σύμφωνα με το Nielsen SoundScan έχει πουλήσει 17.8 εκατομμύρια δίσκους στην Αμερική, έχει σκοράρει 50 εκατομμύρια ιντερνετικά «κατεβάσματα» των τραγουδιών της και τώρα ήρθα πέτυχε καινούρια πρωτιά.

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) είναι επίσημα στην κορυφή του Billboard Hot 100 με το σινγκλ "Never" μετά την απότομη εκτόξευση της από το νούμερο 72 και είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει μιας και μέχρι τώρα είχε φτάσει μέχρι τη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση με τα κομμάτια You Belong With Me" (2009) and "Today Was a Fairytale" (2010). Her multi-format smashes "Mine" (2010) and "Love Story" (2008).

Η 23χρονη τραγουδίστρια θα τα βάψει όλα κόκκινα και θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου το καινούριο της άλμπουμ Red το οποίο έχει μέσα ένα κομμάτι αφιερωμένο στον πρώην της. Όσο για τον νυν, αυτό τον καιρό είναι ζευγάρι με τον 18χρονο Κόνορ Κένεντι (Connor Kennedy) της γνωστής οικογενείας και γιο του Ρόμπερτ Κένεντι (Robert F. Kennedy Jr) και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Eίδες τι βγάζει η κάουντρι...

Κ.Π