Ρίτα Όρα: Η κόρη της Μπιγιονσέ θα γίνει γκάγκστερ!

16.08.2012
Η Ρίτα Όρα αστειεύτηκε για την μικρή κόρη της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι (Jay-Z) λέγοντας ότι όσο μεγαλώνει θα τους δημιουργεί προβλήματα, λόγω ..της ομορφιάς της!

H Ρίτα Όρα (Rita Ora) θεωρεί ότι η κόρη της Μπιγιονσέ (Beyoncé), Μπλου Άιβι (Blue Ivy) θα γίνει γκάνγκστερ όταν μεγαλώσει!

Η Ρίτα Όρα αστειεύτηκε για την μικρή κόρη της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι (Jay-Z) λέγοντας ότι όσο μεγαλώνει θα τους δημιουργεί προβλήματα, λόγω ..της ομορφιάς της! Είπε ότι θα μπλέκει σε μπελάδες καθώς η ίδια θα ..'ανθίζει'.

"Είναι πανέμορφη. Είναι το πιο όμορφο μωρό. Θα είναι τόσο μεγάλος μπελάς όταν μεγαλώσει, θα είναι γκάγκστερ" είπε στο Glamour Online. "Θα είναι τόσο όμορφη που θα της είναι πρόβλημα!"

Η Ρίτα θεωρεί την Μπιγιονσέ πρότυπό της τόσο για όσα έχει καταφέρει προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Εχει χαρακτηρίσει μάλιστα τη Μπι, 'υπεράνθρωπο' για όλα όσα καταφέρνει ακόμη και κάνει, και για τον τρόπο με τον οποίο ρατά τις ισορρόπίες στην οικογένειά της, και την κορυφή στην καριέρα της!

"Σε γεμίζει έμπνευση... Ειναι η πιο πετυχημένη καλλιτέχνιδα και έχει και παιδί και είναι μια υπέροχη μάντα. Μόνο αν είσαι υπερήρωας τα κάνεις αυτά!", δήλωσε."Είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε περιοδεια, να έχεις νέο άλμπουμ, να κάνεις παιδί και να δείχνεις και υπέροχη και λαμπερή ανά πάσα στιγμή!"

Ε.Σ.