Η Κάθριν Τζάκσον δε μιλάει στα παιδιά της

13.08.2012
Η μητέρα των διάσημων αδελφών τζάκσον, είναι έξαλλη με τα παιδιά της, καθώς το σήριαλ με την περιουσία του Μάικλ συνεχίζεται.

Η Καθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) φημολογείται ότι δε θέλει να δει τα παιδιά της γιατί δεν της είπαν ότι τα εγγόνια της προσπαθούσαν να της μιλήσουν.

Η μητέρα των διάσημων αδελφών τζάκσον, είναι έξαλλη με τα παιδιά της, καθώς το σήριαλ με την περιουσία του Μάικλ συνεχίζεται.

Η μητέρα της οικογένειας έχασε την κηδεμονία των εγγονών της, Πάρις, Πρινς και Μπλάνκετ, γιατί τα παιδιά δε μπορούσαν να τη βρουν για πάνω από εννέα μέρες. Ομως απο τότε που έγινε γνωστό ότι εκείνη απλώς έκανε διακοπές σε ένα σπα στην Αριζόνα, της δόθηκε και πάλι προσωρινή άδεια κηδεμονίας μαζί με τον εγγονό της TJ.

Τα παιδιά της όμως λέγεται ότι απαγορεύεται πλέον να μπουν στο σπιτι της, μετά από σειρά αντιδικιών που έχει ξεσπάσει για τη διαθήκη και τις επιθυμίες του Μάικλ και το κατά ποσο όλα αυτά είναι αληθή.. Η Κάθριν δεν έχει σκοπό να συναντήσει τα παιδιά της οπουδήποτε σύντομα γιατί έχει πολλά νεύρα μαζί τους για όλο αυτό που συμβαίνει με τη διαθήκη του Μάικλ και το μοίρασμα της περιουσίαςς.

Επιπλέον έμαθε ότι της έκρυψαν τις προσπάθειες των εγγονιών της να επικοινωνήσουν μαζί της όσο έκανε διακοπές και το ποτήρι ξεχείλισε. Η είσοδος στο σπίτι απαγορεύτηκε, η καρδιά της έσπασε και η εμπιστοσύνη χάθηκε, γράφουν τα δημοσιεύματα.

Το γεγονός μάλιστα ότι μιλούν στα ΜΜΕ για όσα συμβαίνουν κάνει τα πράγματα χειρότερα. "Δεν πρόκειται να μιλήσει αρνητικά για τα παιδιά της, αλλά ειναι πολύ απογοητευμένη από όλους τους. Της ζήτησαν συγνώμη αλλά δεν της φαίνεται τόσο απλό να τους συγχωρέσει..." γράφει ο σημερινός χολυγουντιανός Τύπος.

Ε.Σ.