Στενή παρακολούθηση στον Κάσπερ από την οικογένεια Λόπεζ

13.08.2012
Η 43χρονη και ο 25χρονος είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο περίπου αλλά τα πράγματα δεν είναι ρόδινα...

Η οικογένεια της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) παρακολουθεί στενά τον αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) προσπαθώντας να καταλάβουν τα αληθινά του κίνητρα...

Η 43χρονη και ο 25χρονος είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο περίπου αλλά τα πράγματα δεν είναι ρόδινα... Κάποια δημοσιεύματα τους θέλουν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ενώ η Τζεν πρόσφτα είπε ότι νιώθει συχνά σαν τη μπέιμπει σίτερ του..

Παρόλαυτα, τον εχει κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή της πειοδείας της με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας και ούτως ή άλλως περνούν ατέλειωτες ώρες μαζι, καθώς και με τα 4χρονα διδυμάκια της από το γάμο της με τον Μαρκ Αντονι.

Η οικογένειά της όμως είναι σε επιφυλακή.

“Μπήκε στη ζωή της, και μάλλον μπήκε πολύ εύκολα..." δηλώνει πηγή στο περιοδικό People magazine. “Οι δικοί της παρακολουθούν κάθε του κίνηση".

Ο Κάσπερ φωτογραφήθηκε πρόσφατα να βγαίνει από ένα σπα μόνος του, ενώ εκείνη συχνά έχει κακή διάθεση και είναι οξύθυμη όταν είναι μαζί του..

Οι φίλοι της πάντως δεν πιστεύουν ότι το ζευγάρι θα χωρίσει σύντομα, γιατί η Τζενιφερ δεν είναι η γυναίκα που της αρέσει να είναι μόνη της... Μέχρι τουλάχιστον να βρει αντικαταστάτη, θα τον έχει δίπλα της.

Ε.Σ.