Παρουσιαστές και ερμηνευτές για τα 2012 MTV Video Music Awards!

10.08.2012
Το MTV φέρνει το ακραίο και “in your face” χιούμορ του Kevin Hart στη μεγαλύτερη βραδιά της σύγχρονης μουσικής, καθώς θα είναι ο παρουσιαστής των “2012 MTV Video Music Awards”.

Το MTV ανακοίνωσε σήμερα πως ο ηθοποιός και κωμικός, γνωστός για το αιχμηρό και αυτοσαρκαστικό του χιούμορ, δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο σατιρίζοντας τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Επιπλέον, η 5 φορές νικήτρια στα VMA P!nk, επιβεβαίωσε ότι θα βρεθεί για τρίτη φορά στο stage των VMA και υπόσχεται μια ακόμα αξέχαστη ερμηνεία με ένα νέο της τραγούδι από το επερχόμενο έκτο album της.

Διατηρώντας την παράδοση των “MTV Video Music Awards”, η βραδιά θα περιέχει εντυπωσιακές live εμφανίσεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των ήδη ανακοινωμένων Alicia Keys και One Direction καθώς και εμφανίσεις από γνωστούς ηθοποιούς της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες την προηγούμενη βδομάδα, οι fans έχουν δώσει περίπου 10 εκατομμύρια ψήφους. Τα VMAs κυριάρχησαν στα κοινωνικά δίκτυα, έχοντας 7 κορυφαία θέματα συζήτησης στο Twitter από τη μέρα ανακοίνωσης τους.


Τα MTV Video Music Awards θα λάβουν χώρα στο Staples Center του Los Angeles την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθούν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00 αποκλειστικά στο MTV.

Από το ντεμπόυτο της το 2000, η P!nk (Αlecia Moore) έχει κυκλοφορήσει 6 album (Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!) έχει πουλήσει 32 εκατομμύρια album, 65 εκατομμύρια single (σχεδόν 20 εκατομμύρια digital tracks), περισσότερα από ένα εκατομμύριο DVDs παγκοσμίως και είχε 12 single στο top 10 του Billboard Hot 100 Chart. Επιπλέον, 15 από τα single της P!nk έχουν φτάσει στο #1 σε τουλάχιστον μία ή περισσότερες χώρες. Έχει λάβει 3 βραβεία Grammy, 2 Βillboard Music Awards, 5 MTV Video Music Awards, 2 MTV Europe Music Awards, 2 People’s Choice Awards και πολλά ακόμα. To πιο πρόσφατο studio album της Pink, “Funhouse”, έκανε ντεμπούτο στο #2 του Billboard Top 200 Chart και στο #1 σε Βρετανία, Αυστραλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία και Ελβετία. Το album αυτό μας έδωσε το smash single “So What” που αποτέλεσε το δεύτερο #1 single της P!nk στο Billboard Hot 100 (μετά από το “Lady Marmalade”). Το τελευταίο της album, “Greatest Hits So Far!!!” βρέθηκε στο Top 10 σε περισσότερες από 13 χώρες και μας έδωσε τα hit singles “F**ckin Perfect”, που έφτασε στο #2 του Billboard Hot 100 και “Raise Your Glass”, που έγινε το τρίτο #1 της Pink στο “Billboard Hot 100 Chart.

Η Pink αναμένεται να κυκλοφορήσει το έκτο studio album της “The Truth About Love” στις 18 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο single “Blow Me (One Last Kiss)” έχει εκτοξευτεί στην κορυφή των μουσικών charts σε όλο τον κόσμο και αποτελεί το 12ο top 10 hit της Pink στο Billboard Hot 100.
Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν τις γενικές VMA κατηγορίες, όπως “Video of the Year,” “Best New Artist,” και ακόμα περισσότερες διαδικτυακά από το site vma.mtv.com ή από το m.mtv.com μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο. Επιπλέον η κατηγορία “Best New Artist” είναι διαθέσιμη για ψηφοφορία σε συνδρομητές συγκεκριμένων δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του MTV. Η ψηφοφορία για όλες τις VMA κατηγορίες, εκτός από την “Best New Artist” θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου. Η ψηφοφορία για την κατηγορία “Best New Artist” θα συνεχιστεί μέσα από το show, ζωντανά, στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ MTV!