Οι Daughtry θα κυκλοφορήσουν live album στις 3 Σεπτεμβρίου

08.08.2012
Η έκδοση που θα είναι CD/DVD θα περιλαμβάνει όλη την Deluxe edition του “Break The Spell” μαζί με ένα DVD με αποκλειστικό οπτικό υλικό από τα live shows των Daughtry καθώς και μουσικά videos.

Η πολύ-πλατινένια rock μπάντα, οι Daughtry θα κυκλοφορήσουν το “Break The Spell Tour Edition 2012” στις 3 Σεπτεμβρίου. Η έκδοση που θα είναι CD/DVD θα περιλαμβάνει όλη την Deluxe edition του “Break The Spell” μαζί με ένα DVD με αποκλειστικό οπτικό υλικό από τα live shows των Daughtry καθώς και μουσικά videos.

Η μπάντα θα πραγματοποιήσει 16 live shows στην Ευρώπη ως support act στους Nickelback ξεκινώντας από της Βρυξέλλες στο Βέλγιο στις 6 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνοντας στο Newcastle στην Αγγλία στις 5 Οκτωβρίου. Η μπάντα αμέσως μετά θα κάνει το πρώτο της ταξίδι στην Μόσχα, Ρωσία.

Το τελευταίο album των Daughtry, το “Break The Spell”, το οποίο έγινε χρυσό μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία του, βασίζεται στην φήμη του συγκροτήματος για τα μελωδικά hooks και τα εξαιρετικά ρεφρέν ενώ ο Chris Daughtry μαγεύει με την αισθητικά ηχηρή φωνή του. Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, οι Daughtry έχουν τέσσερα No.1 hits, συγκέντρωσαν τέσσερις υποψηφιότητες για Grammy, πούλησαν πάνω από επτά εκατομμύρια albums και έχουν παίξει σε sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Το ομότιτλο debut album των Daughtry είναι το fastest selling rock debut στην ιστορία του Soundscan και το επόμενο, το “Leave This Town” σηματοδότησε το δεύτερο συνεχόμενο No.1 album τους.

Το track listing του Break The Spell Tour Edition 2012:

TOUR EDITION CD

01 Renegade

02 Crawling Back To You

03 Outta My Head

04 Start Of Something Good

05 Crazy

06 Break The Spell

07 We’re Not Gonna Fall

08 Gone Too Soon

09 Losing My Mind

10 Rescue Me

11 Louder Than Ever

12 Spaceship

13 Who’s They

14 Maybe We’re Already Gone

15 Everything But Me

16 Lullaby

TOUR EDITION DVD

OFFICIAL VIDEOS

01 Crawling Back To You

02 Outta My Head

LIVE PERFORMANCES

03 Feels Like Tonight

04 Outta My Head

05 What About Now

06 Home (Acoustic)