Γνωστή εταιρία παιχνιδιών μηνύει τη Γκάγκα

25.07.2012
Η MGA Entertainment δεν άντεξε τη αναβλητικότητα της 25χρονης τραγουδίστριας και κάλεσαν τους δικηγόρους για ένα μικρό συμβούλιο.

Μαζί με τις κατηγορίες ότι επηρεάζει τα παιδιά για να γίνουν ομοφυλόφιλοι, η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) θα πρέπει να βάλει τους δικηγόρους της στα όπλα γιατί γνωστή εταιρία κατασκευής παιχνιδιών της έκανε μήνυση γι ‘αθέτηση συμβολαίου. Η MGA Entertainment απαιτεί από την 25χρονη τραγουδίστρια να τους δώσει 10 εκατομμύρια δολάρια γιατί δεν τήρησε τους όρους της συμφωνίας τους όταν υπέγραψαν με την δημιουργική της ομάδα για να φτιάξουν μία κούκλα που θα της μοιάζει.

Πλήρωσαν την Bravado International Group εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της Γκάγκα ένα εκατομμύριο δολάρια, είχαν προγραμματίσει να κυκλοφορήσει στα μαγαζιά τα Χριστούγεννα κι η Γκάγκα έστειλε τους έστειλε κάποια δείγματα τον Μάρτιο. Όμως λόγω της προώθησης του τελευταίου της άλμπουμ Born this way και του αρώματος της Fame, καθυστέρησαν ν’ ασχοληθούν με την κατασκευή της κούκλας.

Ενημέρωσαν την εταιρία πως θα χρειαστεί ν αναβάλουν την κυκλοφορία και πως θα είναι έτοιμη το 2013 όπως επίσης θ’ αφαιρέσουν το τσιπ της φωνής με αποτέλεσμα να εξοργίσουν τους υπευθύνους του πρότζεκτ και ν αποφασίσουν να κινηθούν νομικά εναντίον της.

Η εκπρόσωπος της Γκάγκα, Αμάντα Σίλβερμαν (Amanda Silverman) δήλωσε στη New York Daily News πως οι δικηγόροι της περφόρμερ δεν έχουν δει ακόμα τα έγγραφα της μήνυσης αλλά είναι σίγουρη πως η Γκάγκα θα βγει κερδισμένη απ όλη τη διαδικασία και δεν υπάρχει λόγος να την μπλέξουν σ’ αυτή τη διαμάχη. Δύσκολοι καιροί για κούκλες…

Κ.Π