Ποινή σοκ για τον δολοφόνο της οικογένειας της Τζένιφερ Χάντσον

25.07.2012
Η οικογενειακή τραγωδία της 30χρονης Οσκαρικής ηθοποιού και τραγουδίστριας έλαβε τέλος και ο Γουίλιαμ Μπαλφουρ θα περάσει ολη του τη ζωή στη φυλακή.

Η τραγωδία της Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) ευτυχώς είχε κάθαρση και το δικαστήριο δεν έδειξε κανένα οίκτο στον δολοφόνο των συγγενών της. Το 2008 ο πρώην γαμπρός της Γουίλιαμ Μπαλφούρ (William Balfour) της 30χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού, σκότωσε την 57χρονη μητέρα της Ντάρνελ Ντόναλσον (Darnel Donalson), τον 29χρονο αδερφό της Τζέισον (Jason) και τον 7χρονο ανιψιό της Τζούλιαν (Julian), ο οποίος μάλιστα βρέθηκε μετά από τρεις μέρες μέσα σ’ ένα αμάξι SUV.

Η αιτία των φρικιαστικών δολοφονιών ήταν η ζήλια που τον κυρίευσε όταν η πρώην κοπέλα του Τζούλια και αδερφή της Τζένιφερ, δέχτηκε ένα δώρο από τον καινούριο φίλο της κι άρχισε να την απειλεί. Όπως κατέθεσε η Τζούλια στο δικαστήριο της είχε πει χαρακτηριστικά πως: "Αν με παρατήσεις, θα είναι η τελευταία που θα πεθάνεις. Θα σκοτώσω την οικογένεια σου πρώτα".

Εκείνη δεν τον πίστεψε και δεν έδωσε σημασία αλλά το πρωί της 24ης Οκτωβρίου ο Γουίλιαμ το έκανε πράξη και με το που έφυγε η Τζούλια από το σπίτι, εκείνος μπήκε μ’ ένα 45άρι όπλο κι άρχισε να πυροβολεί τα θύματα. Μετά από αρκετές αναβολές της δίκης, τελικά ο 31χρονος δολοφόνος καταδικάστηκε σε τρις ισόβια για φόνο πρώτου βαθμού , διάρρηξη κατοικίας και επίθεση κι ενώ ο επέμενε για την αθωότητα του, ο δικαστής Τσαρλς Μπερνς (Charles Burns) τον κοίταξε και του είπε «Η ψυχή σου είναι τόσο κενή όσο τα βαθιά σκοτάδια».

Κ.Π