Η Σερ Λόιντ στο #5 του iTunes με το Want U Back

19.07.2012
Η Λόιντ θα κάνει το πολύ-αναμενόμενο ντεμπούτο της σε Αμερικάνικο τηλεοπτικό show στις 25 Ιουλίου στο ‘America’s Got Talent’

Το summer smash της Σερ Λόιντ (Cher Lloyd) , το “Want U Back” σκαρφάλωσε στο Top10 του US iTunes την προηγούμενη εβδομάδα, ανεβαίνοντας μέχρι και το #5 πίσω από την Κέιτι Πέρι και την Πινκ.

Η «ζωηρή» star από το X Factor UK, η οποία συμμετείχε το 2010 μαζί με τους One Direction, θα παρουσιάσει τους pop ήχους της στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το ντεμπούτο της στην Αμερικάνικη τηλεόραση, στις 25 Ιουλίου και στο “America’s Got Talent”. Η ταλαντούχα Σερ Λόιντ θα τραγουδήσει το ακαταμάχητο “Want U Back”, το οποίο εκτός των άλλων βρίσκεται στο Top15 του Top 40 Radio!

Η Λόιντ κέρδισε την εντυπωσιακή 7η θέση της λίστας με τις καλύτερες εμφανίσεις για τον Μάρτιο του περιοδικού Billboard, όταν ανέβηκε στη σκηνή του 2012 SXSW που συμμετείχαν 2,200 καλλιτέχνες!

Η γλυκιά τραγουδίστρια, όπου το ψευδώνυμο της σύμφωνα με τους fans της είναι “Brats”, προωθεί την επιτυχία της στην Αμερική μέσω του δεύτερου σκέλους της ψηφιακής καμπάνιας “America Wants Cher Lloyd Back: West Coast Edition”.

Τον Μάιο χιλιάδες fans της συμμετείχαν στον πρώτο γύρο του online παιχνιδιού για να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να τη δουν να εμφανίζεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δέκα νικητές σε κάθε πόλη μετατράπηκαν σε εκατοντάδες fans σε σημείο που δεν χωρούσαν όλοι στα ραδιόφωνα:

Έτσι, μετά από λαϊκή απαίτηση...θα γίνει μια «επίθεση» από Brats...ξανά! Ο δεύτερος γύρος του online παιχνιδιού είναι τώρα on air και οι πρώτοι 10 Brats από κάθε πόλη που θα επισκεφθεί η Σερ που θα βρουν και θα ξεκλειδώσουν τους κωδικούς θα τη δουν από κοντά στο τοπικό τους ραδιόφωνο. Αν εκείνη δεν βρεθεί στην πόλη τους, οι Brats μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο, για να δουν την εμφάνιση της στο America’s Got Talent στις 25 Ιουλίου!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.CherLloyd.com