Μήνυσε τον Τζάστιν Μπίμπερ γιατί την κούφανε!

13.07.2012
Η μητέρα μίας θαυμάστριας του 18χρονου ποπάδικου ειδώλου δεν πέρασε καθόλου καλά στην ζωντανή εμφάνιση του και δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Από την ημέρα που έχει πιάσει το μικρόφωνο ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) λέμε ότι μας έχει κουφάνει -με την κακή έννοια -αλλά δε φανταζόμασταν ότι κάποια θα το έλεγε στην κυριολεξία και θα το έπαιρνε τόσο σοβαρά. Πιθανοόν μετά απ αυτή την είδηση, οι haters του θα έχουν κι επιστημονικά επιχειρήματα για την οριστική εξορία του από τη μουσική.

H Στέισι Γουίλσον Μπετς (Stacey Wilson Betts) είναι η μαμά ενός μικρού κοριτσιού με το οποίο πήγαν μαζί σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας του 18χρονου τραγουδιστή αλλά δεν ήταν τόσο ευχάριστη εμπειρία μετά τις τόσες κραυγές των κοριτσιών που θα μπορούσαν να συγκριθούν με τις «ρουβίτσες».

Η Στέισι κάνει μήνυση εναντίον του Μπίμπερ, της εταιρίαε του Island Def και των διοργανωτών του live απαιτώντας να της δώσουν 9,23 εκατομμύρια δολάρια γιατί τα αυτιά της έπαθαν μεγάλη ζημιά κι ισχυρίζεται πως έχει μειωθεί η ακοή της κι υποφέρει από βουητά και στα δύο αυτιά της οι συνέπειες είναι η απώλεια ύπνου, κατάθλιψη και συνεχής υπερένταση.

Πρόσθεσε επίσης στο TMZ ότι δεν έφταναν τα ουρλιαχτά των φανς αλλά ο Μπίμπερ τα έκανε ακόμα χειρότερα με τα ηχητικά εφέ που χρησιμοποιούσε στο σόου. Ειδικά όταν βγήκε μέσα από μία μεγάλη γόνδολα σε σχήμα καρδιάς και όταν έκανε μία συγκεκριμένη χορογραφία σε γρήγορη κίνηση προκαλώντας επίτηδες μεγαλύτερη υστερία. Δεν υπάρχει καμία απάντηση από τη πλευρά του Μπίμπερ ,ο οποίος έφαγε και κλήση πρόσφατα επειδή έτρεχε με τα αμάξι για ένα γύρισμα βίντεο κλιπ, κι έχουμε μεγάλη περιέργεια για την τελική ετυμηγορία.

Κ.Π