Ο Στίβεν Τάιλερ εγκατέλειψε το American Idol

13.07.2012
Πολλοί χωρισμοί στο American Idol που βλέπει έναν έναν τους κριτές να παρτάνε τις καρέκλες τους...

Κάποια στιγμή είχε πει πως όλα αυτά τα σχεδόν 30 χρόνια που είναι στους Aerosmith δεν είχε γίνει ποτέ τόσο διάσημος όσο το διάστημα που ήταν κριτής στο American Idol και οι πωλήσεις της μπάντας εκτοξεύτηκαν κανονικά . Τώρα λοιπόν που η αποστολή εξετελέσθη και τον έμαθαν όλοι οι φανς του Τζάστιν Μπίμπερ( Justin Bieber) , ο Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από το talent show κι επέστρεψε στην «πρώτη του αγάπη» μιας και οι Aerosmith έβγαλαν καινούριο δίσκο (Music from another dimension) και βίντεο κλιπ μετά από πολλά χρόνια.

"Ύστερα από πολλές σκέψεις αποφάσισα πως ήρθε η ώρα ν αφήσω την ερωμένη μου American Idol πριν με «κάψει». Έφυγα από την πρώτη μου αγάπη τους Aerosmith και γυρίζω πίσω αλλά αντί να παρακαλάω στα γόνατα, έχω ορθάνοιχτη την πόρτα για τη μπάντα μου. Πέρασα τέλεια στην εκπομπή και απήλαυσα το κάθε λεπτό…τώρα είναι η στιγμή να φέρουμε πίσω το ροκ!" είπε ο Τάιλερ.

Εν τω μεταξύ την ώρα που ο 64χρονος περφόρμερ υπέγραφε το διαζύγιο με τη Fox κι ενημέρωσε όλους τους τηλεθεατές ότι δεν θα είναι πια στο τραπέζι των κριτών, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) από την άλλη δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μείνει ή θα φύγει με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι διαδικασίες για την καινούρια σεζόν της εκπομπής.

Κ.Π