Η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει τους κοιλιακούς της

13.03.2012
Κάποτε μάθαμε ότι έχει ασφαλήσει το σώμα της για 27 εκατομμύρια δολάρια.. Και τώρα βάλθηκε να μας πείσει για αυτή της την κίνηση, στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ στο Ακαπούλκο του Μεξικό.

Η 42χρονη είχε τους κοιλιακούς της σε δημόσια θέα, φορώντας ένα μαύρο αθλητικό σουτιέν και κολάν, και ήταν ένας από τους παρευρισκόμενους που ήταν ιδιαιτέρως ευτυχής για το θέαμα.. Ο 24χρονος Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ήταν εκεί, δίπλα της, καθως η λατίνα αναμείγνυε δουλειά με ευχαρίστηση!

Σε κάθε διάλειμμα το ζευγάρι χανόταν σε αγκαλιές και φιλιά, ενώ ο Κάσπερ είναι ταυτόχρονα ένας από τους σκηνοθέτες του κλιπ!

Η Λόπεζ τελικά κάλυψε τους κοιλιακούς της με ένα φουτεράκι αλλά ξαναάλλαξε αργότερα μέσα στη μέρα με άλλο σέξυ συνολάκι - Ενα απαστράπτον μονόχρωμο τοπ που έδειχνε και πάλι την κοιλιά και τη μέση της ήταν το επομενο ρούχο για το κλιπ του νέου κομματιού Follow The Leader, που η Τζεν συνδύασε με στενό δερμάτινο παντελόνι και μαύρα peep toe μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ήδη κάνει μερικές μέρες διακοπές πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, με ένα ρομαντικό διάλειμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ δεν ειναι πολύς καιρός που είδαμε φωτογραφίες τους και από τη Χαβάη.

"Τα τροπικά μέρη είναι τα αγαπημένα τους", δηλώνει πηγή στο περιοδικό Star, "Στο Kauai είναι που είπαν πρώτη φορά 'Σ' αγαπώ' ο ένας στον άλλον και εκεί θέλουν να κάνουν το γάμο τους" συνεχίζει το δημοσίευμα. "Η Τζένιφερ πιστεύει ότι δεν υπάρχει λόγος να χάνουν χρονο. Η ζωή είναι μικρή. Θέλει να τελειώνει γρήγορα με τις εκκρεμότητες του διαζυγίου της για να της ανοίξει η νέα πόρτα στη ζωή της με τον Κάσπερ.'

Εκπρόσωπος Τύπου της Λόπεζ διέψευσε το δημοσίευμα ως 'ανακριβές', χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες...

Ε.Σ.