Γιατί ο Κάνιε δε γουστάρει τους δημοσιογράφους;

12.03.2012
Ο 35χρονος ράπερ δε θέλει να δει δημοσιογράφο ούτε ζωγραφιστό

Γενικά ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) έχει ένα μικρό θέμα με τις αρνητικές κριτικές και δεν μπορεί να δεχτεί άσχημα σχόλια που δεν τον αποθεώνουν και δεν τον θεωρούν τον καλύτερο απ όλους είτε αυτό αφορά τη μουσική είτε οτιδήποτε άλλο ασχολείται.. Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους και πιο διάσημους ράπερ αυτή τη στιγμή μαζί με τον Jay -Z ,αλλά το καινούριο του χόμπι είναι το σχέδιο μόδας και να ντύνει ωραία τις γυναίκες.

Η καινούρια σειρά ρούχων του «DW Kanye West» παρουσιάστηκε στο Fashion week του Παρισιού –όπως και η πρώτη- αλλά αυτή τη φορά στους παρευρισκόμενους δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι και κριτικοί. Έχει μια μικρή βεντέτα μαζί τους γιατί δεν έγραψαν και πολύ καλά λόγια για το ντεμπούτο του στα ντεφιλέ και αντίθετα με την ομάδα του που ήθελαν εκπροσώπους τύπου, εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Δεν ήθελα να τους κάνω τη χάρη. Μου φέρθηκαν άδικα την τελευταία φορά. Αν δεν καταλάβουν δεν πειράζει.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 35χρονος παρεξηγημένος Μίδας του χιπ χοπ κι απ’ ότι φαίνεται θ’ αναλάβει το ρόλο και του δημοσιογράφου στο τέλος. Μη του μιλάτε του παιδιού.

Κ.Π