Τι έφτιαξε η Gaga για τους φαν της;(update)

07.02.2012
Θυμάσαι τότε που η Lady Gaga απείλησε πως η περιοδεία της για το Born this way θα έχει 450 live και μάλλον στις μισές θα κλωνοποιείται. Ε τώρα δίνει και μια εικόνα της σκηνής -αν και δε νομίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε και πολύ κοντά απ το πώς θα ναι στην πραγματικότητα- που θυμίζει κάστρο στα Καρπάθια και το όνομασε Monster

Θυμάσαι τότε που η Lady Gaga απείλησε πως η περιοδεία της για το Born this way θα έχει 450 live και μάλλον στις μισές θα κλωνοποιείται. Ε τώρα δίνει και μια εικόνα της σκηνής -αν και δε νομίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε και πολύ κοντά απ το πώς θα ναι στην πραγματικότητα- που θυμίζει κάστρο στα Καρπάθια και το όνομασε Monster Pit. Πόσταρε ένα σκίτσο στο twitter, τη φωλιά της ειδησεογραφίας και απ όσα λέει στην περιγραφή της θα προκαλέσει έναν πανικό στους φανς.

"Σε κάθε συναυλία, το Haus Of Gaga θα επιλέγει fans που θα βρίσκοναι στο Monster Pit για να έρθουν στο Backstage και να γνωριστούμε! Η είσοδος στο Monster Pit θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε όσους φτάνουν πρώτοι στον χώρο της συναυλίας, έχουν μείνει απ` έξω όλη την νύχτα και είναι κατάλληλα ντυμένοι και προετοιμασμένοι για χορό!" γράφει και μεγαλώνει την αναμονή των little monsters της για την ανακοίνωση των λεπτομερειών του tour.

UPDATE: Η τελευταία φωτογραφία στο τέλος είναι το πόστερ της περιοδείας της και πάτησε play στο πιο πάνω βίντεο το οποίο είναι η μυστήρια επιστροφή του Jo Calderone και το τέταρτο βίντεο του "You and I"..

K.Π