Μυρίζει... τα εσώρουχα πριν τ' αγοράσει!

02.01.2012
Έτσι για καλή χρονιά πάμε για ψώνια με τη Φλορενς Γουέλς (Florence Welch) και μια φίλη της κι όχι κάπου τυχαία αλλά στο μαγαζί της Agent Provocateur για εκείνα τα γνωστά kinky εσώρουχα υψηλής θερμοκρασίας. Το θέμα είναι ότι η Φλόρενς δεν είναι μια συνηθισμένη πελάτισσα. O paparazzi φακό την έπιασε να...μυρίζει στρινγκ πριν τα αγοράσει και κάποιοι επίσης πετάνε διάφορα υπονοούμενα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της ότι γέρνουν προς το γυναικείο φύλο. Κατά τ’ άλλα με τους Machine έχουν έναν από τους πιο πετυχημένους δίσκους(Ceremonials) του 2011, έχει αναγνωριστεί μέχρι την τελευταία γωνιά της γης, έχει γίνει μούσα σχεδιαστών όπως ο Karl Lagerfeld και σου βγάζει αυτή την ωραία σιγουριά ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Ναι αυτή τη στιγμή κάποιοι ασχολούνται με το χωρισμό της βασίλισσας του ντεκαπάζ Katy Perry αλλά το χρώμα των μαλλιών της Φλορενς δε θα το πετύχει ποτέ. Κ.Π

Έτσι για καλή χρονιά πάμε για ψώνια με τη Φλορενς Γουέλς (Florence Welch) και μια φίλη της κι όχι κάπου τυχαία αλλά στο μαγαζί της Agent Provocateur για εκείνα τα γνωστά kinky εσώρουχα υψηλής θερμοκρασίας. Το θέμα είναι ότι η Φλόρενς δεν είναι μια συνηθισμένη πελάτισσα. O paparazzi φακό την έπιασε να...μυρίζει στρινγκ πριν τα αγοράσει και κάποιοι επίσης πετάνε διάφορα υπονοούμενα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της ότι γέρνουν προς το γυναικείο φύλο.

Κατά τ’ άλλα με τους Machine έχουν έναν από τους πιο πετυχημένους δίσκους(Ceremonials) του 2011, έχει αναγνωριστεί μέχρι την τελευταία γωνιά της γης, έχει γίνει μούσα σχεδιαστών όπως ο Karl Lagerfeld και σου βγάζει αυτή την ωραία σιγουριά ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Ναι αυτή τη στιγμή κάποιοι ασχολούνται με το χωρισμό της βασίλισσας του ντεκαπάζ Katy Perry αλλά το χρώμα των μαλλιών της Φλορενς δε θα το πετύχει ποτέ.

Κ.Π