Από ποια ταινία κόπηκαν Κέιτι Πέρι και Gaga;

01.12.2011
Κι όμως τόλμησαν με ρίσκο τη ζωή τους να κόψουν σκηνές με τις δύο μεγάλες ποπάδικες ντίβες που έχουν εφεύρει μία μηχανή επιμήκυνσης του 24ωρου για να δουλεύουν τις ώρες που εμείς κοιμόμαστε. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το πώς η Lady Gaga και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) μπορούν να κάνουν τόσα γυρίσματα, τόσες εμφανίσεις, φωτογραφήσεις, συναυλίες και στην προκειμένη περίπτωση ρόλους στον κινηματογράφο. Τα Muppets δεν τις άφησαν να λάμψουν και

Κι όμως τόλμησαν με ρίσκο τη ζωή τους να κόψουν σκηνές με τις δύο μεγάλες ποπάδικες ντίβες που έχουν εφεύρει μία μηχανή επιμήκυνσης του 24ωρου για να δουλεύουν τις ώρες που εμείς κοιμόμαστε. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το πώς η Lady Gaga και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) μπορούν να κάνουν τόσα γυρίσματα, τόσες εμφανίσεις, φωτογραφήσεις, συναυλίες και στην προκειμένη περίπτωση ρόλους στον κινηματογράφο. Τα Muppets δεν τις άφησαν να λάμψουν και στα καρέ συμμετέχοντας στην ταινία τους "The Muppets" που κυκλοφορεί στην Αμερική τον Φεβρουάριο αφού οι σκηνές και των δύο κόπηκαν στο μοντάζ.

«Κόπηκαν γιατί η ταινία θ' άγγιζε τις τρεις ώρες. Στη σκηνή με τη Gaga υπήρχε μέσα το Vogue της Madonna θα (λογικό αφού η Piggy είναι η αρχισυντάκτρια του παριζιάνικου Vogue στην ταινία) και η Gaga θα είχε μετωπική σύγκρουση με τη Piggy ενώ ο Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski)από το The Office , Έρικ Στόουνστριτ (Eric Stonestreet) του Modern Family και Εντ Χελμς (Ed Helms) του Hangover θα ήταν οι συμπρωταγωνιστές. Θα ήταν το μεγάλο ντεμπούτο της Lady Gaga στη μεγάλη οθόνη» είπε ο παραγωγός και σεναριογράφος Κλιντ Μόρις (Clint Morris). Όσο για τη δεύτερη με την Πέρι, ο σεναριογράφος Νικ Στόλερ (Nick Stoller) πρόσθεσε πως είχαν πολλούς σκίουρους που τραγουδούσαν «I kissed a squirrel» μαζί με την Miss Piggy και θα κυνηγούσαν την Πέρι να τη φιλήσουν τρελαίνοντας την τελίως.

Κ.Π