Διαλύονται οι Muse;

30.11.2011
Μην πειστεύεις κι ερεύνα. Υπάρχουν κάτι τύποι που έχουν πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και καθόλου χιούμορ και γουστάρουν να τον αξιοποιούν κάνοντας φάρσες με τις οποίες δυστυχώς γελάνε μόνοι τους. Κάποιοι δημιούργησαν ένα ψεύτικο site- ρέπλικα του γνωστού NME κι έγραψαν για τους λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν- την είδηση της υποτιθέμενης διάλυσης των Muse μετά από έναν

Μην πειστεύεις κι ερεύνα. Υπάρχουν κάτι τύποι που έχουν πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και καθόλου χιούμορ και γουστάρουν να τον αξιοποιούν κάνοντας φάρσες με τις οποίες δυστυχώς γελάνε μόνοι τους. Κάποιοι δημιούργησαν ένα ψεύτικο site- ρέπλικα του γνωστού NME κι έγραψαν για τους λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν- την είδηση της υποτιθέμενης διάλυσης των Muse μετά από έναν μεγάλο τσακωμό που είχαν μεταξύ τους.

Και δεν έμειναν μόνο σ’ αυτό αλλά το πόσταραν στο twitter μέσω ενός ψεύτικου λογαριασμού που δήλωσε ότι είναι το NME κι όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε πανικός. Το πραγματικό site για ν’ αποφύγουν παρεξηγήσεις και να λύσουν απορίες για το πραγματικά συμβαίνει, δημοσίευσε τη συγκεκριμένη ιστορία και διευκρίνισε ότι πρόκειται για απάτη. Και για να γυρίσουμε στην πραγματικότητα, αυτή την περίοδος οι Muse είναι στο στούντιο για τις ετοιμασίες του καινούριου τους άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει μες το 2012.

Κ.Π