Κλείνει οριστικά μετά από 38 χρόνια το Δημήτρης Ποταμίτης

29.11.2011
Το θέατρο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ» μετά από 38 χρόνια λαμπρής πορείας κλείνει την αυλαία του οριστικά. Ήταν το πρώτο θέατρο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα εκτός κέντρου το 1973 από το Δημήτρη Ποταμίτη σαν «Θέατρο Έρευνας» και το 2004 πήρε τη σημερινή του ονομασία από το Γιώργη Κοντοπόδη και τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, που ανέλαβαν από κοινού τη διεύθυνση του χώρου.

Το θέατρο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ» μετά από 38 χρόνια λαμπρής πορείας κλείνει την αυλαία του οριστικά.
Ήταν το πρώτο θέατρο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα εκτός κέντρου το 1973 από το Δημήτρη Ποταμίτη σαν «Θέατρο Έρευνας» και το 2004 πήρε τη σημερινή του ονομασία από το Γιώργη Κοντοπόδη και τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, που ανέλαβαν από κοινού τη διεύθυνση του χώρου.

Το έργο «ABNORMAL» της Πτούσκινα Ναντιέζντα Μιχάιλοβνα, με τη Μαρία Αλιφέρη και το Γιώργη Κοντοπόδη σε σκηνοθεσία Προμηθέα Αλειφερόπουλου, που γνωρίζει θερμή ανταπόκριση απ’ το κοινό, θα παίζεται μέχρι την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων, μετά την απρόσμενη εξέλιξη του θεάτρου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ο καινούργιος χώρος που θα στεγάσει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Γιώργη Κοντοπόδη.