Χριστουγεννιάτικα Bazaar για τους καλύτερους φίλους μας!

28.11.2011
Χριστουγεννιάτικα Bazaar για τους καλύτερούς μας φίλους διοργανώνονται από σωματεία Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων. Σ΄αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε ας μην ξεχνάμε αυτές τις ψυχές που πραγματικά μας έχουν ανάγκη!

Χριστουγεννιάτικα Bazaar για τους καλύτερούς μας φίλους διοργανώνονται από σωματεία Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων. Σ΄αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε ας μην ξεχνάμε αυτές τις ψυχές που πραγματικά μας έχουν ανάγκη!

Bazaar του Stray.Gr

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr περιμένει όλες και όλους στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 (10:00 – 20:00) στο χώρο Thission Lofts.

Όπως κάθε χρόνο, στο Bazaar του Stray.Gr θα βρείτε υπέροχα ρούχα και κοσμήματα, βιβλία και dvd, όμορφα αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας και, βεβαίως, πολλά νέα προϊόντα Stray.gr. Φέτος φιλοξενούμε στην «Καλλιτεχνική Γωνιά» έργα καλλιτεχνών, που είχαν την καλοσύνη και ευαισθησία να μας προσφέρουν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν το έργο μας. Θα έχουμε επίσης βιβλία και CDs, υπογεγραμμένα από τους δημιουργούς τους, πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά, κοσμήματα, κεραμικά και φωτιστικά - όλα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ο λαχνός φέτος προσφέρει καταπληκτικά δώρα όπως δωρεάν διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, ποδήλατα, δωροεπιταγές για συνεδρίες life coaching, μαθήματα χορού και pilates, εκπαιδεύσεις βασικής υπακοής για το σκυλί σας, και πολλά άλλα!

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.

To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων- Stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Το Stray.gr από 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ δε λαµβάνει κανενός είδους κρατική επιχορήγηση ή βοήθεια από την Πολιτεία. Το Stray.gr προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπημένων ζώων.

Πότε: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα (Μετρό: Κεραμεικός).


Bazaar Αδέσποτης Ζωής (Stray-Life.gr)

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, η Αδέσποτη Ζωή (Stray-Life.gr), θα βρίσκεται στο Βρυσάκι για την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Αν η δυστυχία των ζώων δεν σας αφήνει ασυγκίνητους και θέλετε κι εσείς να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά σε είδος ή υπηρεσία, για το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας.

Κάθε προσφορά έχει τεράστια σημασία και συμβολίζει μία κίνηση αγάπης για τα ζώα που υποφέρουν και μας έχουν ανάγκη. Κάθε συμμετοχή και υποστήριξη είναι εθελοντική και αφιλοκερδής, με μοναδικό σκοπό τη λειτουργία του σωματείου και τη συντήρηση των ζώων του.

Στην εκδήλωση μας θα παρευρεθούν και οι Nine Lives Greece (Εφτάψυχες) http://ninelivesgreece.com/ και το υπέροχο ημερολόγιο τους για το 2012. Mην ξεχνάτε την λαχειοφόρο αγορά της Αδέσποτης Ζωής, με πολλά πλούσια δώρα! Η λίστα μας καθημερινά ανανεώνεται με υπηρεσίες και προϊόντα που δωρίζουν εταιρίες και καταστήματα, για να βοηθήσουν στον σκοπό μας. Αν θέλετε να την εμπλουτίσετε και να συνεισφέρετε, επικοινωνήστε με την Αδέσποτη Ζωή.

Stray-Life: gr www.stray-life.gr