Η επίμονη Diva αποκαλύπτεται...

24.11.2011
Στο 6ο μέσα σε 6 χρόνια studio album της, η Ριάννα γίνεται ακόμα πιο αιχμηρή, πιο παθιασμένη, πιο αποκαλυπτική.

Στο 6ο μέσα σε 6 χρόνια studio album της, η Ριάννα γίνεται ακόμα πιο αιχμηρή, πιο παθιασμένη, πιο αποκαλυπτική. Προσπερνώντας τον σκοτεινό ήχο του Rated R και φλερτάροντας περισσότερο με την παιχνιδιάρικη πλευρά του Loud (November 2010), του προηγούμενου πολυπλατινένιου album της που ξεπέρασε τα 5 εκ. σε πωλήσεις και της χάρισε στα American Music Awards, τη διάκριση: Favorite Album, the bad girl goes even badder and louder για τις ανάγκες του Talk That Talk.

Οξύνοντας το προφίλ της και εκπέμποντας αστείρευτη ενέργεια και ακαταμάχητη ομορφιά η Rihanna, στα 23 της χρόνια και στα ελάχιστα χρονικά περιθώρια που αφήνει η περιοδεία της, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους σήμερα hitmakers (Dr. Luke, Calvin Harris, Stargate, Bangladesh, No I.D., Hit-Boy…) και μέσα σε τρεις βδομάδες ηχογραφεί το τελευταίο της album που γίνεται αμέσως Talk of the Town, καθώς 46 εκ. στο Facebook και 9 εκ. Twitter followers παρακολουθούν καθημερινά στο διαδίκτυο την εξέλιξη της δουλειάς της μέσα από την καμπάνια: “Rihanna: UNLOCKED”.

Την ίδια στιγμή, με το πρώτο της single, “We Found Love” (feat. Calvin Harris) ο δείκτης χτυπάει κόκκινο! Το “We Found Love” γίνεται το 11ο #1 Hit του HOT 100 και η Rihanna η μοναδική (μετά τους Beatles) solo artist με 20 TOP 10 hits στην ιστορία του Billboard!

TALK THAT TALK, Tracklist

1. You Da One

2. Where Have You Been

3. We Found Love (featuring Calvin Harris)

4. Talk That Talk (featuring Jay-Z)

5. Cockiness (Love It)

6. Birthday Cake

7. We All Want Love

8. Drunk on Love

9. Rock Me Out

10. Watch n’ Learn

11. Farewell

Deluxe Edition Bonus Tracks

12. Red Lipstick

13. Do Ya Thang

14. Fool in Love