Η Λόπεζ είναι μαζί του για σεξ!

16.11.2011
Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι «αχώριστη» από το νέο toyboy της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι «αχώριστη» από το νέο toyboy της. H star βγαίνει με τον χορευτή Casper Smart, 24 ετών, εδώ και δύο βδομάδες . Λέγεται ότι είναι απολαμβάνουν ένα παθιασμένο ειδύλλιο, αλλά δεν είναι σε καμία βιασύνη για να δεσμευτούν.

Ο Casper είπε ότι η J-Lo έχει ένα καταπληκτικό σώμα και είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι οποιαδήποτε άλλη κοπέλα που ήταν ποτέ μαζί του. Εχει το σώμα 20χρονης. Είναι αχώριστοι αυτή τη στιγμή.

"Είναι μαζί για το σεξ - γράφει η Sun και κανείς δεν είναι βέβαιος αν έχει υπάρχει μέλλον, αλλά αυτός περνάει καλά προσπαθώντας να το ανακαλύψει!

«Είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια», εξηγεί η πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

Ο Κάσπερ, ο οποίος είναι από την Καλιφόρνια, χορεύει τακτικά σε κλαμπ στο Λος Άντζελες. Έχει αποδειχθεί δημοφιλής με το αντίθετο φύλο, και συχνά πηγαίνει χωρίς πουκάμισο στα πάρτυ..., ενώ πάντα επιδεικνύει τις κινήσεις του.

Επίσης έχει εμφανιστεί στις ταινίες χορού Step Up 3D και Honey 2. Ήταν ένας από τους Single Ladies χορευτές στο επεισόδιο του 2010 Glee και χόρεψε με την Beyoncé Knowles στα 2010 Grammy Awards.