To lap dance της Μπρίτνει!

02.11.2011
Η αλήθεια είναι ότι δε μας ενθουσίασε και τόσο και περιμέναμε κάτι περισσότερο από μία βόλτα γύρω απ τον Joe Jonas του οποίου τα χέρια είναι δεμένα στο στύλο και δέχεται gentle επίθεση από ένα ροζ φρου φου στο λαιμό. Δυστυχώς η Britney Spears στις τελευταίες εμφανίσεις της είτε στη σκηνή είτε σε βραβεία μπορεί να διατηρεί κάπως εκείνο το σέξι modjo της που την έκανε γνωστή αλλά δεν μπορεί να το υποστηρίξει με τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι δε μας ενθουσίασε και τόσο και περιμέναμε κάτι περισσότερο από μία βόλτα γύρω απ τον Τζο Τζόνας (Joe Jonas) του οποίου τα χέρια είναι δεμένα στο στύλο και δέχεται gentle επίθεση από ροζ φτερά- μαραμπού στο λαιμό. Δυστυχώς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στις τελευταίες εμφανίσεις της είτε στη σκηνή είτε σε βραβεία μπορεί να διατηρεί κάπως εκείνο το σέξι modjo της που την έκανε γνωστή αλλά δεν μπορεί να το υποστηρίξει με τίποτα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα ενός από το κοινό της συναυλίας στο Webley υποτίθεται πως έχουν όμηρο τον Jonas και του κάνουν lap dance δύο χορεύτριες, ένα χορευτής και στο τέλος έρχεται η Britney για να τον αποτελειώσει. Κάτι που δεν πετυχαίνει όπως θα δεις κι εσύ και μάλλον η Nicki Mιnaj σ’ εκείνο το live ήταν λίγο καλύτερη. Οπότε ο Tarantino μάλλον δε θα τη βάλει στην σουρεάλ λίστα του με τις νέες πρωταγωνίστριες. Πάνω που λέγαμε ότι με το βίντεο κλιπ του "Criminal" άρχισε να επανέρχεται..

K.Π

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 22:23