Ντύσε τη Leona Lewis!

02.11.2011
Η Leona Lewis συνεργάζεται με την Talenthouse (www.talenthouse.com) για μία μοναδική ευκαιρία να προσφέρει στους fans της και στους σχεδιαστές μόδας του μέλλοντος τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα σύνολο που θα φορέσει σε μία σημαντική εμφάνιση σύντομα.

Η Leona Lewis συνεργάζεται με την Talenthouse (www.talenthouse.com) για μία μοναδική ευκαιρία να προσφέρει στους fans της και στους σχεδιαστές μόδας του μέλλοντος τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα σύνολο που θα φορέσει σε μία σημαντική εμφάνιση σύντομα.

Η Talenthouse είναι μία πρωτοποριακή social media πλατφόρμα για καταναλωτές που προσφέρει ευκαιρίες που αλλάζουν ζωές στη δημιουργική κοινότητα. Είναι ένα μέρος που ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει σε projects με γνωστούς καλλιτέχνες και μάρκες. Τον περασμένο χρόνο η Talenthouse έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως τους Paul McCartney, Queen, Justin Timberlake και πολλούς άλλους δημιουργικούς και μοναδικούς ανθρώπους που βοήθησαν να λάμψει ένα ταλέντο του αύριο.

Η Leona θα συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, για να διαλέξει προσωπικά την συμμετοχή που θα κερδίσει. Το σχέδιο μόδας που θα κερδίσει θα «ζωντανέψει» από μία επαγγελματική ομάδα και η Leona θα το φορέσει ολοκληρωμένο σε μια σημαντική εμφάνιση στους επόμενους μήνες. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό... Μια επαγγελματική φωτογραφία της Leona να φοράει το σύνολο θα δοθεί στο νικητή για να το βάλει στο portfolio του. Επιπλέον, ο νικητής και οι δύο επόμενοι (θα διαλεχθούν και αυτοί από τη Leona) θα δουν τη δουλειά τους στο website της Leona και σε social media, αλλά και θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Από τις 18-23 Νοεμβρίου 2011, οι fans και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ψηφίζουν το αγαπημένο τους σύνολο και οι δύο σχεδιαστές που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους θα εμφανίζεται εξίσου το σύνολό τους στο site της Leona και θα λάβουν ένα χρηματικό ποσό.

Για όλους τους όρους, λεπτομέρειες και για να ξεκινήσετε επισκεφθείτε το: www.talenthouse.com

Μιλώντας για αυτή την ιδέα η Leona είπε: “Αγαπώ τη μόδα, τη δημιουργικότητα και να σχεδιάζω τα δικά μου ρούχα. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τα σχέδια. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίζεις τους δημιουργικούς ανθρώπους και τα ονόματα του μέλλοντος. Έχω πάθος με την προστασία των ζώων και ό,τι φοράω είναι πάντα υπέρ – θέλουμε να βρούμε την επόμενη Stella McCartney εκεί έξω! Είμαι πραγματικά χαρούμενη που συνεργάζομαι με την Talenthouse που φτιάχνουμε αυτό τον special διαγωνισμό δουλειάς. Καλή τύχη σε όλους.”

Έξι χρόνια και δέκα εκατομμύρια album από τότε που η Leona τράβηξε την προσοχή του πλανήτη, ευχαριστήθηκε μια απίστευτη καριέρα μέχρι σήμερα. Από εκείνη τη στιγμή η Leona έχει ντυθεί από μερικούς από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας, όπως Stella McCartney, Vivienne Westwood, Roberto Cavalli. Η Leona είναι μία μεγάλη fan της μόδας και έχει σχεδιάσει μερικά από τα ρούχα της στο παρελθόν, από πάντα ήθελε μία μέρα να κυκλοφορήσει τη δικιά της συλλογή ηθικών ρούχων και αξεσουάρ.

Έχει δημοσιοποιηθεί ότι το 2008 η Leona αρνήθηκε μια μεγάλη ποσότητα χρημάτων από τα Harrods διότι συνεχίζουν να πουλούν «ανήθικα» ρούχα. Στο 2010 Labyrinth Tour της, όλα τα ρούχα της ήταν κατασκευασμένα υπέρ της προστασίας των ζώων. Έτσι, η Leona ζήτησε όλα τα σχέδια να είναι βάσει αυτής της ιδεολογίας.

www.leonalewismusic.com

Τα σχέδια πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 17 Νοεμβρίου

Διάρκεια Ψηφοφορίας:18 – 23 Νοεμβρίου

Ο νικητής ανακοινώνεται 1 Δεκεμβρίου