Ορφανοτροφείο στην Ινδία από τη Γκάγκα;

01.11.2011
Ποπάδικο είδωλο που πατάει πάνω σε δάφνες-ρέπλικες της Madonna και διαφόρων άλλων star ανάλογου βεληνεκούς. δε θα μπορούσε να μην κάνει την φιλανθρωπία της και να φωτογραφηθεί στις παράγκες της Ινδίας μ’ εκκεντρικές υπερπαραγωγές γυαλιστερών οίκων άμα χρειαστεί. Η Lady Gaga σκέφτεται πολύ σοβαρά κι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ν ανοίξει ορφανοτροφείο στην Ινδία

Ποπάδικο είδωλο που πατάει πάνω σε δάφνες-ρέπλικες της Μαντόνα (Madonna) και διαφόρων άλλων star ανάλογου βεληνεκούς. δε θα μπορούσε να μην κάνει την φιλανθρωπία της και να φωτογραφηθεί στις παράγκες της Ινδίας μ’ εκκεντρικές υπερπαραγωγές γυαλιστερών οίκων άμα χρειαστεί. Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) σκέφτεται πολύ σοβαρά κι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ν ανοίξει ορφανοτροφείο στην Ινδία σύμφωνα με κάποιες πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά της.

Απ ότι λέει η Sun, η Gaga η οποία είναι στην Ινδία λόγω της εμφάνισης της στο after party του ινδικού Grand Prix, ζήτησε από τους συνεργάτες της να κανονίσουν επισκέψεις σε δύο ορφανοτροφεία στο Νέο Δελχί γιατί θέλει να κάνει έρευνα για την ίδρυση ενός δικού της. "Η Gaga θα ήθελε μια μέρα να φτιάξει ένα ίδρυμα με τα όνομα της με σκοπό να βοηθήσει παιδιά που το χουν ανάγκη και τώρα που η καριέρα της έχει απογειωθεί, νιώθει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει κάτι. Δεν είναι ο τύπος της celebrity που απλά πετάει λεφτά έτσι χωρίς λόγο¨" δήλωσε κάποιος από το περιβάλλον της. Ο Bono είναι υπερήφανος..