Oι Hot Chelle Rae κυκλοφορουν δεύτερο album

26.10.2011
Βαδίζοντας προς την κορυφή με τα δύο ακαταμάχητά τους pop singles “Tonight Tonight” και “I Like It Like That,” οι Hot Chelle Rae θα κυκλοφορήσουν το πολύ-αναμενόμενο δεύτερο ολοκληρωμένο τους album, με τίτλο WHATEVER, στις 28 Νοεμβρίου από την RCA Records.

Βαδίζοντας προς την κορυφή με τα δύο ακαταμάχητά τους pop singles “Tonight Tonight” και “I Like It Like That,” οι Hot Chelle Rae θα κυκλοφορήσουν το πολύ-αναμενόμενο δεύτερο ολοκληρωμένο τους album, με τίτλο WHATEVER, στις 28 Νοεμβρίου από την RCA Records.

Οι παραγωγοί είναι οι Emanuel Kiriakou (Jason Derulo, Selena Gomez), Evan Bogart (Adam Lambert, Rihanna), S*A*M & Sluggo (Boys Like Girls, Cobra Starship, Gym Class Heroes) και το ανερχόμενο τρίο παραγωγής Andrew Goldstein, Dan Book και Alexei Misoul. Το WHATEVER είναι μια ασταμάτητη βολίδα από πανέμορφες μελωδίες της μπάντας — που σχηματίστηκε το 2005 και κυκλοφόρησε το dance-rock ντεμπούτο άλμπουμ της Lovesick Electric το 2009 — αγκαλιάζοντας αυτό που πραγματικά είναι η μπάντα: μια μπάντα ερωτευμένη με την pop μουσική.

“Είναι αστείο γιατί η μουσική που ακούμε είναι πάντα επικεντρωμένη στην pop,” λεει ο Nash. “Και νομίζω η επιτυχία του ‘Tonight Tonight’ μας πήγε σε αυτή τη κατεύθυνση, να βγάλουμε ένα άλμπουμ που θα ακούγαμε αλλά και θα παίζαμε”.

Χαρακτηρισμένο ως “ένας από τους πιο catchy pop-rock ύμνους του καλοκαιριού” από το USA Today, το “Tonight Tonight” μπήκε στο Top 10 του Billboard Hot 100 chart τον Ιούλιο, στο No. 1 του Hot AC radio τον Σεπτέμβριο και είναι πιστοποιημένα ως διπλά-πλατινένιο στις Η.Π.Α. και πλατινένιο στο Καναδά και στην Αυστραλία. Το τραγούδι που ακολούθησε ήταν το “I Like It Like That,” που το Entertainment Weekly αποκάλεσε “ανθρακούχο ελαστικό funk” και μια ‘‘επίσημη αντίσταση κατά του κλάματος’’. Κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου, το “I Like It Like That,” στο οποίο συμμετέχει το hip-hop δίδυμο, New Boyz, και έχει ξεκινήσει την πορεία του προς το Top 40 radio και στο Hot AC, ενώ το ντοκιμαντέρ-στιλ του video του τραγουδιού έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στις πρώτες 3 μέρες στο VEVO. Δείτε το εδώ.

“Αυτά τα τραγούδια δημιούργησαν το δρόμο για το WHATEVER,” λέει ο τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας Ryan Follese. “Είναι γεμάτο από χαρούμενους ήχους που ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί και έχει πλάκα να τα παίζουμε live.” Άλλα highlights του άλμπουμ περιλαμβάνουν το ιδιότροπο τραγούδι χωρισμού “Honestly,” τον ύμνο για το να είσαι ο εαυτός σου “Beautiful Freaks,” το “Radio” (συμμετέχει ο ανερχόμενος ράπερ Bei Maejor), αλλά και τραγούδια που αγγίζουν όπως τα “Keep You With Me” και “Why Don’t You Love Me,” που συμμετέχει η solo τραγουδίστρια Demi Lovato.

Οι Hot Chelle Rae είναι: ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Ryan Follese, ο βασικός κιθαρίστας Nash Overstreet, ο μπασίστας Ian Keaggy και ο drummer Jamie Follese. Η μπάντα είναι υποψήφια στα 2011 American Music Award στην κατηγορία “Favorite New Artist.” Το show θα προβληθεί live τη Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 8/7c στο ABC.

Οι Hot Chelle Rae πρόσφατα ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στις Η.Π.Α με τους The Script και θα δώσουν πολλά show στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα. Στις αρχές του 2012 θα βρεθούν στους δρόμους των Η.Π.Α. πριν πάνε τον Μάρτιο στην Αυστραλία για μια μεγάλη περιοδεία με την Taylor Swift, που είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν ακόμα περισσότερους θαυμαστές. “Οι fans μας είναι τόσο πιστοί και αφοσιωμένοι,” λέει ο Overstreet. “Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν παίζουμε live είναι όταν είναι ενθουσιασμένοι και τραγουδάνε μαζί μας. Είναι τόσο ευεργετικό να σου δίνουν πίσω όλη αυτή την ενέργεια. Μας κάνει να συνεχίζουμε με ενθουσιασμό.”

Η λίστρα τραγουδιών για το WHATEVER είναι η παρακάτω:

“I Like It Like That” (Feat. New Boyz)

“Tonight Tonight”

“Honestly”

“Keep You With Me”

“Radio” (Feat. Bei Maejor)

“Whatever”

“Forever Unstoppable”

“Why Don’t You Love Me” (Feat. Demi Lovato)

“Downtown Girl”

“Beautiful Freaks”

“The Only One”

www.hotchellerae.com

Twitter: @hotchellerae

Facebook.com/hotchellerae