Στο νοσοκομείο ο Steven Tyler!

26.10.2011
Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν. Όσοι είχαν πάρει εισιτήρια για τους Aerosmith στην Παραγουάη δεν υπολόγισαν τη φονική μπανιέρα στην οποία βρέθηκε ο Steven Tyler και δε μπόρεσε να μείνει όρθιος για πολύ. Ο 62χρονος frontman της μπάντας και κριτής στο X Factor γλίστρησε στο μπάνιο με αποτέλεσμα να σπάσει δύο δόντια και να γεμίσει το πρόσωπο του κοψίματα.

Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν. Όσοι είχαν πάρει εισιτήρια για τους Aerosmith στην Παραγουάη δεν υπολόγισαν τη φονική μπανιέρα στην οποία βρέθηκε ο Steven Tyler και δε μπόρεσε να μείνει όρθιος για πολύ. Ο 62χρονος frontman της μπάντας και κριτής στο American Idol γλίστρησε στο μπάνιο με αποτέλεσμα να σπάσει δύο δόντια και να γεμίσει το πρόσωπο του κοψίματα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο La Costa Medical Center όπου νοσηλεύτηκε για τέσσερις ώρες κι ευτυχώς απ ότι έχει ανακοινωθεί δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα γίνει κανονικά η συναυλία των Aerosmith την Παρασκευή στην Αργεντινή. Μετά το πέσιμο του Keith Richards από το δέντρο πριν λίγα χρόνια, οι μεγάλοι tough ροκάδες μάλλον πρέπει να προσέχουν περισσότερο…

K.Π