Σε λάθος διεύθυνση στάλθηκαν τα αίτια θανάτου της Amy!

25.10.2011
Ο ταχυδρόμος σφύριξε αλλά δεν απάντησαν οι σωστοί παραλήπτες. Σύμφωνα με τη Metropolitan police,η αναφορά με τα αίτια του θανάτου της Amy Winehouse στάλθηκαν σε λάθος διεύθυνση και συγκεκριμένα σ’ ένα αστυνομικό τμήμα στο Βόρειο Λονδίνο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός για τη διαρροή των πληροφοριών σε λάθος στόματα.

Ο ταχυδρόμος σφύριξε αλλά δεν απάντησαν οι σωστοί παραλήπτες. Σύμφωνα με τη Metropolitan police, η αναφορά με τα αίτια του θανάτου της Amy Winehouse στάλθηκαν σε λάθος διεύθυνση αντί για το σπίτι των γονιών της και κάποιος τα μετέφερε σ’ ένα αστυνομικό τμήμα στο Βόρειο Λονδίνο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός για τη διαρροή των πληροφοριών σε λάθος στόματα. Φαντάσου τι θα γινόταν αν όλο αυτό γινόταν στην Ελλάδα.

Η Winehouse είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στις 23 Ιουλίου και παρ όλο που όλοι ήταν σίγουροι πως κατέληξε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως δεν υπήρχε ίχνος παράνομων ουσιών στο σώμα της. Ο πατέρας της Mitch υποστήριξε από την πρώτη στιγμή πως έφταιξε κάτι άλλο κι αυτο το διάστημα ετοιμάζεται να εκδόσει βιβλίο για την κόρη του κι επίσης ζήτησε από την Sarah Harding των Girls aloud να γίνει πρέσβειρα του Amy Winehouse Foundation, καθώς πριν λίγο καιρό μπήκε κι εκείνη από τη διαδικασία της αποτοξίνωσης λόγω του εθισμού της στο αλκόολ.

"Αν μπορούσαμε να έχουμε την Sarah μετά την αποτοξίνωση της και να μιλήσει στα παιδιά για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με τον αλκοολισμό, θα ήταν μία καλή αρχή. Θα ήταν η ιδανική αλλά αν γίνουν όλα την κατάλληλη στιγμή όταν αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα." είπε ο Mitch Winehouse και σημείωσε ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα για την κόρη του έχει κάνει μέχρι τώρα τρεις δωρεές αξίας 10.000 λιρών.

Κ.Π