Κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Coldplay

25.10.2011
Το πέμπτο άλμπουμ των Coldplay, Mylo Xyloto (προφέρεται my-lo zy-letoe) κυκλοφορεί σήμερα 24 Οκτωβρίου από την Parlophone Records.

Το πέμπτο άλμπουμ των Coldplay, Mylo Xyloto (προφέρεται my-lo zy-letoe) κυκλοφορεί σήμερα 24 Οκτωβρίου από την Parlophone Records.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Markus Dravs, Daniel Green, Rik Simpson, ενώ και αυτό το άλμπουμ Eno-ποιείται κατάλληλα με τις επιπλέον συνθέσεις και ενορχηστρώσεις που έχει προσθέσει ο Brian Eno, κάνοντας το Mylo Xyloto να ακολουθεί τα βήματα του Viva La Vida (2008), που ανέβηκε στο Νο 1 των chart σε 36 χώρες (μεταξύ των οποίων η Μεγάλη Βρετανία και οι Η.Π.Α.)

To Mylo Xyloto κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή, σε cd και βινύλιο. Η έκδοση 180-γραμμαρίων βινυλίου θα περιλαμβάνει ένα poster 12”x36”.

Μία special limited edition Pop-Up album έκδοση θα είναι επίσης διαθέσιμη και θα περιλαμβάνει ένα 12”x12” σκληρόδετο βιβλίο με graffiti pop-art σχεδιασμένο από τον David A. Carter, το άλμπουμ σε μορφή βινυλίου και cd και αποκλειστικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει φωτογραφίες, αποσπάσματα από το ημερολόγιο του στούντιο και τις προσωπικές σημειώσεις των μελών του συγκροτήματος. Το ‘αναστρέψιμο’ artwork του εξωφύλλου μόλις αποκαλύφθηκε στο www.coldplay.com.

Η μισή ποσότητα των άλμπουμ θα κυκλοφορήσει με το artwork σε τετραχρωμία και το υπόλοιπο 50% θα κυκλοφορήσει με ασημί θήκη και κοπτικό τα γράμματα “M X”, όπου από πίσω θα εμφανίζεται το artwork.

Εδώ μπορείτε να δείτε το video clip του Paradise:

https://www.dailymotion.com/video/xlttzc_coldplay-paradise_music