Με το jacket του Thriller στη συναυλία για τον πατέρα της!

09.10.2011
Παρουσία χιλιάδων θεατών, πραγματοποιήθηκε στο Millennium Stadium του Κάρντιφ η συναυλία-αφιέρωμα στον Michael Jackson

Παρουσία χιλιάδων θεατών, πραγματοποιήθηκε στο Millennium Stadium του Κάρντιφ η συναυλία-αφιέρωμα στον Michael Jackson.

Η οικογένεια του ήταν εκεί, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν τα παιδιά του Michael Jackson με την Paris να φοράει το θρυλικό τζάκετ του Thriller. Οι θείοι Jermaine και Randy αντιστάθηκαν καθώς πιστεύουν ότι η στιγμή της συναυλιας ήταν ακατάλληλη, αφού διεξάγεται παράλληλα με την ακροαματική διαδικασία για την εξακρίβωση των αιτίων του θανάτου του.

Ονόματα όπως αυτά του Cee Lo Green, της Gladys Knight και του Craig David ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια του MJ. Μαζί τους ήταν και μέλη της οικογένειας του, όπως η αδερφή του La Toya η οποία αν και έχει αποσυρθεί από την μουσική βιομηχανία, επέστρεψε για το γεγονός.

H Beyonce εμφανίστηκε μέσω δορυφόρου αφού δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω εγκυμοσύνης, και μάλιστα με afro στυλ, θέλοντας έτσι να δείξει την αγάπη της στον Michael Jackson αλλά και τους Jackson 5. Μάλιστα διασκεύασε την επιτυχία τους, I Wanna Be Where You Are ενώ την προλόγισαν τα τρία του παιδιά.

Ο Jamie Foxx ήταν αυτός που παρουσίασε τη συναυλία στην οποία τραγούδησαν επίσης και τα αδέρφια του Jackson..

«Αισθάνεστε το πνεύμα του απόψε;» ρώτησε ο Marlon Jackson ανεβαίνοντας στη σκηνή με τα αδέρφια του Tito και Jackie οι οποίοι τραγούδησαν το παλιό κομμάτι των Jackson 5, Blame It On The Boogie.