O Mick Jagger έχει εθιστεί με το Facebook!

03.10.2011
Αν νομίζεις ότι ακόμα κι οι μεγάλοι ροκάδες δεν έχουν κολλήσει το μικρόβιο του social φαινομένου που λέγεται Facebook τότε καλύτερα να διαβάσεις την παρακάτω δήλωση. "Σπαταλάω πιο πολύ χρόνο στον υπολογιστή παρά για να παίζω κιθάρα. Υπάρχει ένα βαθύτερο πρόβλημα σ' αυτή την ψηφιακή ζωή στο να κυριεύει την πραγματική σου ζωή. Είναι εύκολο να κρατάς επαφή με διάφορους ανθρώπους

Αν νομίζεις ότι ακόμα κι οι μεγάλοι ροκάδες δεν έχουν κολλήσει το μικρόβιο του social φαινομένου που λέγεται Facebook τότε καλύτερα να διαβάσεις την παρακάτω δήλωση: "Σπαταλάω πιο πολύ χρόνο στον υπολογιστή παρά για να παίζω κιθάρα. Υπάρχει ένα βαθύτερο πρόβλημα σ' αυτή την ψηφιακή ζωή στο να κυριεύει την πραγματική σου ζωή. Είναι εύκολο να κρατάς επαφή με διάφορους ανθρώπους-με κάποιους που θες πολύ αλλά και με άλλους που εύχεσαι να μην μιλούσες ποτέ.. αλλά είναι στο Facebook! Μπορείς να περάσεις πολλές ώρες εκεί ενώ θα έπρεπε να κάνεις κάτι άλλο."

Τάδε έφη Mick Jagger ο οποίος μπορεί να είναι 68 αλλά είναι αεικίνητος. Δεν σταματάει να εξελίσσεται, να χρησιμοποιεί την τεχνολογία(έχει και twitter), να δημιουργεί καινούρια πράγματα όπως οι SuperHeavy και να πρωταγωνιστεί σε καινούριες ταινίες. Δεν συζητάει τίποτα για reunion tour ή κάποια επετειακή συναυλία για τα 50 χρόνια των Rolling Stones και προμοτάρει την καινούρια μπάντα που μας έχει κολλήσει στ αυτιά τον τελευταίο καιρό. Γιατί δεν είναι λίγο να έχεις στο ίδιο στούντιο Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart και A.R. Rahman. Friend request sent.

Κ.Π