Lady Gaga goes jazz..

03.10.2011
Η Lady Gaga μπορεί να γίνει και jazz diva απλά με μία γαλάζια περούκα κι ένα κόκκινο κραγιόν και να σε κάνει ν απορείς αν η φωνή που ακούς είναι όντως η δική της. Ο Tony Bennett την προσέλαβε για τον δίσκο του “Duets II” για να συμπληρώσει το καρέ με την Amy Winehouse , Mariah Carey

Μπορεί να μην την ακούει κανείς σε 20 χρόνια σύμφωνα με τον Noel Gallagher αλλά θα κάνει τ αδύνατα δυνατά για να την ακούμε τώρα παντού. Η Lady Gaga μπορεί να γίνει και jazz diva απλά με μία γαλάζια περούκα κι ένα κόκκινο κραγιόν και να σε κάνει ν απορείς αν η φωνή που ακούς είναι όντως η δική της. Ο Tony Bennett την προσέλαβε για τον δίσκο του “Duets II” για να συμπληρώσει το καρέ με την Amy Winehouse , Mariah Carey και την Carrie Underwood και να απογειωθούν οι διασκευές του στα πάνω πατώματα των charts όπως έγινε την προηγούμενη βδομάδα με την κορυφή στο US album chart.

Η Gaga ανέλαβε το ρόλο της Ella Fitzerald και ο Bennett εκείνον του Frank Sinatra και διασκεύασαν το "Lady is a tramp" από το μιούσικαλ "Babes in arms" κι ευτυχώς άφησε τον κύριο που τη συνοδεύει να ντυθεί μ’ ένα κλασσικό κουστούμι κι όχι με κάτι από τα γνωστά εκκεντρικά των βίντεο κλιπ της. 50’s ατμόσφαιρα, νάζια και παιχνιδιάρικα κουπλέ και μία συνεργασία που στην αρχή φαινόταν εντελώς αταίριαστη και αποδείχθηκε πολύ πετυχημένη. Lay Gaga is a tramp..

K.Π