Το σουρεάλ βίντεο του David Lynch για τους Interpol

15.07.2011
Οι Interpol είναι από τα συγκροτήματα που έχουν το κοινό στα δύο άκρα: αυτοί που του μισούν κι αυτοί που τους λατρεύουν απεριόριστα. Αυτή που γράφει αυτό το κείμενο είναι κάπου στη μέση, κάποτε τους μπέρδευε για κάποιο λόγο και με τους Editors και δεν καταλαβαίνει γιατί τόση ώρα

Οι Interpol είναι από τα συγκροτήματα που έχουν το κοινό στα δύο άκρα: αυτοί που του μισούν κι αυτοί που τους λατρεύουν απεριόριστα. Αυτή που γράφει αυτό το κείμενο είναι κάπου στη μέση, κάποτε τους μπέρδευε για κάποιο λόγο και με τους Editors και δεν καταλαβαίνει γιατί τόση ώρα χρησιμοποιεί τρίτο πρόσωπο. Τέλος πάντων. Εντυπωσίασαν στο Coachella, δίχασαν εδώ στο live τους στην Ιερά Οδό κι ο λόγος που μαζευτήκαμε εδώ είναι το βίντεο που τους έφτιαξε ο David Lynch για το κομμάτι τους "Lights".

Αν έχεις δίπλα σου καμία από τις δραμαμίνες που θα πάρεις στις διακοπές, πάρε τη πριν ξεκινήσεις να το βλέπεις γιατί μετά θα νιώθεις όπως στο δελφίνι με μποφόρ απλά θα πλέεις σ’ ένα περισσότερο σουρεαλιστικό σύμπαν. Εννοείται πως είμαστε φαν του Lynch αλλά όταν λέει πως ούτε ο ίδιος ξέρει ποιο ακριβώς είναι το νόημα των ταινιών του τότε τα σχόλια για το συγκεκριμένο βίντεο τ αφήνουμε πάνω σας.

Κ.Π