Εισβολή ομαδας SWAT στον μπασίστα των Kyuss

14.07.2011
Τον έχουμε δει ήδη δύο φορές live εδώ με το reunion των Kyuss, είναι «απολυμένος» από το 2004 από τους Queens of the Stone age και την αγριάδα που βγάζει στη σκηνή κάνοντας τα απίστευτα με το μπάσο του τη μετέφερε και στο σπίτι. O Nick Oliveri συνελήφθη προχθές μετά από

Τον έχουμε δει ήδη δύο φορές live εδώ με το reunion των Kyuss, είναι «απολυμένος» από το 2004 από τους Queens of the Stone age και την αγριάδα που βγάζει στη σκηνή κάνοντας τα απίστευτα με το μπάσο του τη μετέφερε και στο σπίτι. O Nick Oliveri συνελήφθη προχθές μετά από τηλεφώνημα γείτονα στην αστυνομία γιατί άκουγε πολύ δυνατές φωνές από το σπίτι του κι αναγκάστηκε να έρθει ομάδα SWAT για να μπορέσουν να μπουν μέσα.

Ο Oliveri είχε δείρει τρεις μέρες πριν πολύ άσχημα την κοπέλα του με αποτέλεσμα να τον χωρίσει κι εκείνη την ημέρα είχε πάει από το σπίτι του για να πάρει τα πράγματα της αλλά εκείνος την κλείδωσε χωρίς να την αφήνει να πάει πουθενά. Κι όπως επίσης είχε κρυμμένη και μία καραμπίνα για να κάνει το πρόγραμμα λίγο πιο hardcore. Πάλι καλά το πρόλαβαν το κακό, η κοπέλα ήταν σώα κι αβλαβής κι εκείνος την επόμενη μέρα κατέληξε στο δικαστήριο με πρόστιμο 100.000 δολαρίων το οποίο πλήρωσε και κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος.

Κ.Π