Ανδρική Νοημοσύνη, Οξύμωρο;

12.07.2011
Ανδρική Νοημοσύνη, Οξύμωρο;» το έργο του Robert Dubac θα παρουσιαστεί τη σεζόν στο θέατρο Coronet σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

«Ανδρική Νοημοσύνη, Οξύμωρο;» το έργο του Robert Dubac θα παρουσιαστεί τη σεζόν στο θέατρο Coronet σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

«Ξεκαρδιστικό» είναι η μόνη λέξη για να περιγράψεις το έργο «Ανδρική Νοημοσύνη, Οξύμωρο;». Επί ενενήντα λεπτά θα γελάτε ασταμάτητα καθώς ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνει φύλλο και φτερό το μυαλό του για να βρει απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα, «Τι θέλουν οι γυναίκες;».
Ο Robert Dubac έχει δημιουργήσει μία ξεκαρδιστική παράσταση με έναν ηθοποιό που υποδύεται πολλούς χαρακτήρες. Η παράσταση, πραγματεύεται το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων με ακρίβεια και ευστροφία.

Με ένα ανασήκωμα των ώμων ή με ένα λύγισμα του κεφαλιού, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μεταμορφώνεται σε πέντε διαφορετικές προσωπικότητες – κάθε μία από τις οποίες δίνει τη δική της άστοχη συμβουλή για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των δύο φύλων.
Με ενθουσιώδη υποδοχή στο εξωτερικό τόσο από κριτικούς όσο και από το κοινό, η παράσταση «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΟΞΥΜΩΡΟ;» είναι κάτι σπάνιο: ένας έξυπνος συνδυασμός θεατρικής παράστασης και stand-up comedy που είναι ταυτόχρονα ξεκαρδιστικά αστεία, προκλητική και διορατική.

Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΙΖΕΙ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή- Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη
Σκηνογραφία: Caroline Schulzer
Φωτισμοί: Peter Arnessen
Μουσική επιμέλεια: Πάνος Φορτούνας
Παραγωγή: Coronet Theatre & Bill Franzblau Productions


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Παρασκευή : 21:15
Σάββατο : 18:15
Κυριακή : 21:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική είσοδος : 20 ευρώ
Φοιτητικό : 15 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 2 ώρες με το διάλειμμα