O Damien Hirst φτιάχνει το εξωφυλλο των νέων Peppers!

07.07.2011
Η επιστροφή τους μετά από πέντε χρόνια ήταν ένα μεγάλο θέμα, οι λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του άλμπουμ "I’m with you" (30 Αυγούστου) και του πρώτου σινγκλ (18 Ιουλίου) ακόμα μεγαλύτερο, η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής περιοδείας το αποκορύφωμα ακόμα κι αν δεν έρθουν Ελλάδα. Tα golden tickets για κάποιους από

Η επιστροφή τους μετά από πέντε χρόνια ήταν ένα μεγάλο θέμα, οι λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του άλμπουμ "I’m with you" (30 Αυγούστου) και του πρώτου σινγκλ (18 Ιουλίου) ακόμα μεγαλύτερο, η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής περιοδείας το αποκορύφωμα ακόμα κι αν δεν έρθουν Ελλάδα. Tα golden tickets για κάποιους από μας είναι ήδη κατοχυρωμένα, εκείνοι έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο πιο μίνιμαλ σε σχέση με παλιότερα και ο Damien Hirst δεν σήκωσε τη μυγοσκοτώστρα για το artwork του δίσκου τους.

Οι Red hot chili peppers αποκάλυψαν το εξώφυλλο του "I’m with you" το οποίο έχει επιμεληθεί ο αρχηγός της πρόκλησης στην τέχνη Hirst, βάζοντας μία μύγα πάνω στο χάπι που έχει τον τίτλο του τελευταίου τους LP. Πάλι καλά να λες που δεν έβαλε μία από τις γνωστές αγελάδες και νεκροκεφαλές του. "It gives me profound pleasure deep in the fiber of my being to announce the august 30 release date of the new red hot chili peppers’s record," είχε τιτιβίσει ο Flea πριν κάποιες μέρες και το tracklist αν δεν το χεις δει ακόμα είναι:

01. Monarchy Of Roses

02. Factory Of Faith

03. Brendan’s Death Song

04. Ethiopia

05. Annie Wants A Baby

06. Look Around

07. The Adventures Of Rain Dance Maggie

08. Did I Let You Know

09. Goodbye Hooray

10. Happiness Loves Company

11. Police Station

12. Even You Brutus?

13. Meet Me At The Corner

14. Dance, Dance, Dance

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!