Ο Timberlake αφεντικό του Μyspace!

30.06.2011
Justin Timberlake is the man. Όπως έχει πει πολλές φορές τώρα τελευταία θα βγάλει σύντομα καινούρια τραγούδια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κρατάει επαφή με τη μουσική έχοντας επιχειρηματικό ρόλο αυτή τη φορά. Οι τύποι από τη Specific Media που έχουν πλέον το Myspace, τον είδαν στο Social Network ως leader του

Justin Timberlake is the man. Όπως έχει πει πολλές φορές τώρα τελευταία θα βγάλει σύντομα καινούρια τραγούδια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κρατάει επαφή με τη μουσική έχοντας επιχειρηματικό ρόλο αυτή τη φορά. Οι τύποι από τη Specific Media που έχουν πλέον το Myspace, τον είδαν στο Social Network ως leader του Napster κι εμπνεύστηκαν για την καινούρια συνεργασία τους.

Έκαναν πρόταση στον Timberlake με το σοφιστικέ γυαλί να γίνει συνιδιοκτήτης, εκείνος βέβαια δέχτηκε δηλώνοντας "Υπάρχει η ανάγκη να γίνει ένα μέρος που οι fans θα μπορούν ελεύθερα να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, να ακούσουν μουσική, να δουν videos, να μοιραστούν και να ανακαλύψουν cool υλικό. Το Myspace είναι αυτό το μέρος. Είμαι ενθουσιασμένος για την προσπάθεια που ξεκινάω για την αναγέννηση του Myspace" Θα μάθουμε λεπτομέρειες για τις καινούριες παρέες του Justin όταν θα δώσουν επίσημη συνέντευξη Τύπου μες το καλοκαίρι που θα λιαζόμαστε στην παραλία (δηλαδή πλαστική πισίνα).

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!